Prijenos uživo Prve sportske kladionice – besplatni video prijenosi španjolske lige na internetu i mobitelu

Autor: Poslovni.hr , 22. kolovoz 2014. u 16:17
PSK

Prva sportska kladionica potpisala je ugovor o emitiranju vrhunskih sportskih događaja čime PSK postaje jedina hrvatska kladionica koja nudi besplatne video prijenose cijele sezone španjolske prve nogometne lige „La Liga” uz uživo klađenje

PSK s ponosom objavljuje novu uslugu koja predstavlja prekretnicu u ponudi usluga. Od 22. 8. 2014. korisnici s korisničkim računom u PSK mogu pratiti prijenose svih utakmica španjolske prve nogometne lige „La Liga” uživo. Usluga obuhvaća i prijenos sportskih događaja najboljih liga u Europi, uključujući poznati španjolski Kup kralja, Copa del Rey.

 Svi su prijenosi za registrirane korisnike besplatni.

Ivan Bagarić, direktor PSK-a, objašnjava:  „Već neko vrijeme korisnicima PSK-a nudimo besplatne prijenose uživo; reakcije korisnika vrlo su pozitivne pa smo svoj proizvod htjeli podići  na višu razinu. Ovom je uslugom PSK postala jedino mjesto na kojem se može kladiti na sve utakmice španjolske lige i gledati njihove prijenose, a s obzirom na ljetne transfere hrvatskih nogometaša u najbolje klubove španjolske lige, drago nam je da to ekskluzivno možemo ponuditi korisnicima PSK-a putem interneta i mobitela.”

PSK nudi i prijenos uživo vrhunskih europskih nogometnih liga, košarkaške Eurolige, tenisa i hokeja na ledu, a dostupna je putem internetske stranice i mobitela.

Za one koji se još nisu registrirali, PSK vas poziva da posjetite  www.psk.hr i saznate kako i vi možete gledati najbolje trenutke španjolske lige i Kupa kralja. Uz PSK igra nikad ne prestaje!

Komentirajte prvi

New Report

Close