Prijavi se na Budi.IN Sajam kreativnih detalja!

Autor: Budi.in , 18. studeni 2014. u 14:08
Vizual

BUDI.IN priprema novi Sajam kreativnih detalja koji će se održati u Muzeju Suvremene Umjetnosti 13. i 14. prosinca 2014. godine.

BUDI.IN priprema novi Sajam kreativnih detalja koji će se održati u Centru Kaptol 13. i 14. prosinca 2014. godine.

Treći po redu Sajam kreativnih detalja nastavak je iznimno uspješna dva Sajma koji su održani u Centru Kaptol, a privukli su preko 20.000 posjetitelja!

Kako je bilo na prošlom Sajmu možete pogledati ovdje.

Kreativni ste? Izrađujete nakit, torbe, odjeću, obuću, namještaj ili dekorativne detalje za dom?

Prijavite se za sudjelovanje na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja!

Sajam je prodajnog karaktera i bit će promoviran u svim medijima Styria grupe (24sata, specijalizirani portali, Večernji list, Poslovni.hr), a svaki odabrani izlagač će biti predstavljen na BUDI.IN portalu.

Organizator osigurava kompletnu sajamsku infrastrukturu: stolice, stolove, struju, sanitarni čvor, pristup internetu te besplatan parking za vrijeme održavanja Sajma. Broj mjesta na Budi.IN Sajmu kreativnih detalja je ograničen!

Prijaviti na Sajam se mogu svi dizajneri nakita, torbica ili dekorativnih detalja za dom koji zadovoljavaju jedan od sljedećih pravinih statusa:

  • Paušalisti (obveznici poreza na dohodak koji prema rješenju Porezne uprave ne vode poslovne knjige i plaćaju porez paušalno). Paušalisti su dužni na Sajmu imati knjigu ovjerenih računa preko koje će prilikom prodaje izdavati kupcima račune.
  • Obrtnici obveznici poreza na dobit i sva trgovačka društva, koji su dužni na Sajmu biti elektronski fiskalizirani putem uređaja. U slučaju tehničkih problema s uređajem, kao zamjenu će koristiti knjigu uvezenih računa.

Kako se prijaviti?

Na e-mail adresu natjecaj@budi.in pošaljite:

  • ime brenda
  • puni naziv i adresu obrta/društva
  • dokaz o pravnom statusu (obrtnici prilažu presliku obrtnice, društva prilažu kopiju izvatka iz sudskog registra)
  • kontakt broj osobe koja zastupa brend
  • kratki opis brenda
  • dvije fotografije proizvoda
  • link na web stranicu ili službenu Facebook fan stranicu

Odabrani sudionici plaćaju jednokratnu kotizaciju za sudjelovanje na BUDI.IN Sajmu kreativnih detalja u iznosu od 600 kn + PDV. Nakon objave odabranih izlagača, isti će dobiti sve detaljne informacije o procesu organizacije Sajma.

Organizator 24sata d.o.o. zadržava pravo utvrđivanja konačnog broja sudionika te pravo na slobodan odabir sudionika Sajma na osnovu urednih i pravodobnih prijava.

Natječaj traje zaključno do 30. studenog 2014. godine do ponoći.

Popis odabranih izlagača bit će objavljen na BUDI.IN portalu najkasnije 2. prosinca 2014. Svi odabrani izlagači će biti kontaktirani telefonom i e-mailom.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati broj 091 6400 866 radnim danom od 10:00 do 16:00 sati ili na mail info@budi.in.

Komentirajte prvi

New Report

Close