Požežanin uložio 8 kuna i osvojio dva milijuna

Autor: Poslovni.hr , 27. kolovoz 2014. u 17:11
Photo: Robert Anic/PIXSELL

U razgovoru su doznali da je dobitnik igrač već dugi niz godina, igra gotovo sve igre i da je do sada osvojio dobitke na Lotu od 15 i 30 tisuća kuna.

U subotu 16. kolovoza u popodnevnim satima u Požegi, Osječka 107, na prodajnom mjestu poslovnog partnera Tisak, igrač je odabrao paket za 8 kuna 'Hoću Jackpot' – 1 kombinacija Lota 7/39, slovo za Super 7 i Joker broj. Slučajno odabrani brojevi 4, 11, 22, 24, 30, 37, 39 donijeli su Jackpot od 2.000.000,00 kn igraču iz Požege, koji je stigao na blagajnu Hrvatsle lutrije kako bi podigao svoj dobitak, priopćili su iz Lutrije.

U razgovoru su doznali da je dobitnik igrač već dugi niz godina, igra gotovo sve igre i da je do sada osvojio dobitke na Lotu od 15 i 30 tisuća kuna.

'Uglavnom sam biram svoje brojeve, ali ovaj put sam čekao ostatak od 5 kuna na  prodajnom mjestu Tiska i sjetio sam se da bi mogao odigrati sedmicu. Za paket 'Hoću Jackpot' – 1 kombinacija Lota sa slovom za Super 7 i Joker broj dodao sam 3 kune. Pogledao sam brojeve i odmah su mi se svidjeli'. 

Sretni Požežanin za dobitak je saznao nakon tri dana. 'Prolazio sam pored prodajnog mjesta gdje sam uplatio listić i čuo komentar prodavačice na Tisku – kod mene je uplaćena dobitna sedmica. Brojeve sam provjerio u dnevnom tisku. Dio dobitka ide za kredit, a možda se i uloži u neku nekretninu. Naravno igram i dalje'. 

Komentirajte prvi

New Report

Close