Požežanin na lotu osvojio 400.000 kuna i otkrio kako će rasporediti dobitak

Autor: Poslovni.hr , 02. studeni 2018. u 08:39
Foto: Robert Anić / Pixsell

“Oduvijek sam igrao jedan listić Lota 7/39, a tako ću nastaviti. Igrao sam se i dobio, sretan sam, uživam i igram dalje!” poručio je sretni dobitnik.

Ovih je dana dobitnik iz Požege podigao dobitak osvojen u igri Loto 7 od 400.000 kn. Radi se o dobitku „6+1“ odnosno pogođenih 6 brojeva i dopunski broj.

Presretni dobitnik odmah nam je izjavio: "Dok Hrvatska Lutrija slavi 45 godina postojanja, ja imam razloga slaviti 40 godina igranja. Tijekom tih godina najviše sam igrao „Sedmicu“, a ona mi je u više navrata donijela lijepe dobitke, uključujući i ovaj, posljednji u nizu – dobitak od 400.000 kn. Moja obitelj zna za dobitak, a ja točno znam i kako ćemo ga rasporediti, naravno u obitelji – djeci i unucima.

Najljepše je darivati pa neka se svi moji najdraži vesele zajedno sa mnom!“

Upornost se isplati, a za ovu, novu Sedmicu odnosno Loto 7, prepisao je brojeve sa starog listića Lota 7/39 i uspješno započeo novu epohu. Jako mu se sviđa nova Sedmica, što i ne treba čuditi s obzirom na to da ovim dobitkom potvrđuje kako je upravo Loto 7 – njegova igra.

"Oduvijek sam igrao jedan listić Lota 7/39, a tako ću nastaviti. Igrao sam se i dobio, sretan sam, uživam i igram dalje!" poručio je sretni dobitnik.

Komentirajte prvi

New Report

Close