Posluju u 114 zemalja, u kojima u svakoj sekundi prodaju dva proizvoda

Autor: Poslovni.hr , 15. ožujak 2013. u 11:06
Press foto

Francuski modni brend Lacoste ponovo je otvorio svoja vrata u Hrvatskoj i to čak na četiri lokacije u Zagrebu i Rijeci.

Francuski modni brend Lacoste ponovo je otvorio svoja vrata u Hrvatskoj i to čak na četiri lokacije u Zagrebu i Rijeci, izvijestili su iz kompanije.  Lacoste se pobrinuo da se na otvorenju pojave brojne javne osobe, kako bi im prezenatirao što poznati brend predlaže za sezonu proljeće/ljeto 2013.

Lacoste, koji ove godine slavi 80. godina postojanja, lansirao je i posebnu liniju Limited Edition 80 Custom Polo Kits" koja je sada dostupna i hrvatskim kupcima na čak četiri lokacije u Zagrebu i Rijeci. Novootvorene butike u Zagrebu može se, kažu, posjetiti u City Centru One West, West Gate Shopping Cityju, u Frankopanskoj 12 te u ovlaštenom prodajnom mjestu u Importanne centru na Trgu Ante Starčevića 7, a u Rijeci u Tower centru Rijeka.

Lacoste S.A. koordinira 10 svjetskih licenci dodijeljenih partnerima u različitim industrijskim granama: odjeća, obuća, parfemi, proizvodi od kože, naočale, satovi, remenje, kućni tekstil, mobilni telefoni te nakit. Lacoste posluje u 114 zemalja diljem svijeta, u kojima se u svakoj sekundi proda dva Lacoste proizvoda u trgovinama, robnim kućama te u odabranim distribucijskim mrežama. U 2009. godini, Lacoste je u veleprodaji postigao promet od 1,4 milijarde eura. 

Komentirajte prvi

New Report

Close