Poslovno dopisivanje – Na hrvatskom i engleskom

Autor: Poslovni.hr , 16. srpanj 2008. u 06:30

Poslovno dopisivanje na jednostavan, brz i siguran način. Komunicirajte s vašim partnerima, strankama, dobavljačima i naručiteljima na hrvatskom ili engleskom jeziku putem pisma, telefaksa ili elektronske pošte.

Na jednostavan, brz i siguran način komunicirajte s vašim partnerima, strankama, dobavljačima i naručiteljima na hrvatskom ili engleskom jeziku putem pisma, telefaksa ili elektronske pošte.

Ova knjiga vam nudi gotove matrice upita, ponuda (odgovora na upit i opće ponude), referencija, uvjeta isporuke, narudžba i njihovog izvršenja, odstupanja u isporuci, reklamacije, zastupanja i komisijski posao, posebne prigode (pozivi, otvaranje prodavaonice, termini posjeta i sl.), hotelsku korespondenciju, dopise u bankarstvu, marketingu i poslovima oglašavanja, pisma preporuke i prijave na natječaj, pisma o namještenju i otkaze te pisma vezana uz distribuciju.

Zahtjevnijim korisnicima knjiga također daje 4000 gotovih rečenica koje se mogu kombinirati s već postojećim formama ili ih se može koristiti za sastavljanje novih dopisa.
Poslovno dopisivanje na hrvatskom i engleskom sadrži i mnoštvo dodatnih informacija poput mjernih jedinica, oznaka zemalja i sl.

Ova knjiga, nastala u suradnji s jednim od najpoznatijih izdavača jezične literature i rječnika (Langenscheidt), svakome je nezaobilazni priručnik.

Komentari (5)
Pogledajte sve

da , slazem se u potpunosti

_________________________
Ketoconazole cream
http://ketoconazolecream.com

Kaj bi se i ja sad trebal predstavit..?!

ma ja pritsnem na gump (predpostavljam da to znaci botun) odaberite” ali se nastavak ne dogada – razlog??????
Mozda ne primate narudzbe iz inozemstva – ma neje ni to prava istina jer vidim da imate za primjer gospodina iz Praga ai ja imam karticu ali …………
E i sta mi predostaje, – da se nadam vasem odgovoru ili da zaboravim knjigu Poslovno dopisivanje.
s postovanjem
sime pavic

New Report

Close