Posjetite cjelodnevnu manifestaciju pod nazivom ‘Oda palačinkama’

Autor: Poslovni.hr , 11. prosinac 2012. u 12:03
Thinkstock

U petak 14. prosinca u restoranu Piccolo Mondo zagrebačkog hotela Dubrovnik, održat će se Gastro Cabaret, cjelodnevna gastro manifestacija posvećena palačinkama.

Gotovo svaka zemlja svijeta ima neku svoju inačicu palačinki koje dolaze u najrazličitijim oblicima s bezbrojnim vrstama punjenja. Najfiniji sastojci same recepture leže u malim tajnama i dodacima koji nude pregršt zanimljivih mogućnosti i novih okusa. Svi znamo za strastvenu vezu palačinke i slatkih namaza zbog čega često zaboravljamo da palačinka oduševljava i s brojnim slanim punjenjima. Upravo je recept za palačinke jedan od najtraženijih recepata na portalu Gastro.hr.

Gastro Cabaret, cjelodnevna gastro manifestacija s naslovom "Oda palačinkama"

U petak 14. prosinca u restoranu Piccolo Mondo zagrebačkog hotela Dubrovnik, održat će se projekt Gastro.hr portala i Vitaminoteke koji će na edukativan i zabavan ispričati priču o popularnom jelu koje u svim svojim oblicima izaziva oduševljenje.

Od jutra pa sve do poslijepodnevnih sati, svi građani su pozvani da posjete hotel Dubrovnik i uživaju u promotivnoj ponudi palačinki koja će se, u susret Gastro Cabaretu, od 10. do 16. prosinca naći u ponudi restorana Piccolo Mondo i Kavane Dubrovnik i to po specijalnim cijenama.

Naučite sve o 'prevrtljivoj slastici' – ulaz je besplatan za sve posjetitelje

Od 17 do 19 sati, prostor restorana Piccolo Mondo i dalje ima otvorena vrata za sve posjetitelje koji žele prisustvovati edukativnom dijelu programa. Tako ćete na ovim besplatnim predavanjima moći čuti priču o ovoj "prevrtljivoj slastici" koju će ispričati znanstvena novakinja iz Instituta za etnologiju i folkloristiku Jelena Ivanišević; akademik kulinarstva i renomirani chef Branko Ognjenović svoju će priču o palačinki prezentirati na njemu prepoznatljiv i zabavan način a na temu bezglutenskih palačinki osvrnut će se naša stručna suradnica doc. dr.sc. Darija Vranešić Bender, dipl.ing.bioteh.

Više o samoj manifestaciji i inspirativnoj palačinki pročitajte OVDJE.

Komentirajte prvi

New Report

Close