Poklanjamo ti PlayStation 4! Uključi se i osvoji!

Autor: Sponzorirani članak , 24. studeni 2014. u 09:42
Goal.hr

Uključi se u nagradni natječaj portala Goal.com i Mondo Internet Supershopa i osvoji fantastičnu PlayStation 4 konzolu!

Goal.com i Mondo poklanjaju PlayStation 4 kako bi ti tmurni zimski dani naglo postali zabavniji! Uključi se i osvoji fantastičnu nagradu uz koju ćeš se uživati zajedno s prijateljima i obitelji.

Put do nagrade je jednostavan – potrebno je odgovoriti na tri nogometna pitanja u najkraćem roku i nagrada je tvoja! Čak i ako ne znaš od prve točan odgovor na pitanje, ne brini jer će ti Goal.com dati odgovor, a u kviz se možeš uključiti ukupno pet puta s jedne mail adrese.

Nakon što točno odgovoriš na sva tri pitanja popuni obrazac za prijavu svojim podacima kako bismo te, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. Prijaviti se možeš do 12. prosinca u 12 sati, nakon čega ćemo na Goal.com objaviti ime dobitnika koji je u najkraćem roku odgovorio na pitanja. 

O nagradi 

PlayStation 4 objedinjuje bogat i sugestivan doživljaj igre s moćnom grafikom i brzinom. Igra postaje još dinamičnija i maksimalno personalizirana uz mogućnost integriranja s društvenim mrežama i pametnim uređajima. Sustav Play Station 4 500 GB najbolje je mjesto za dinamičnu i povezanu igru. Spoj je nenadmašnog sadržaja svih vaših omiljenih aplikaciju za zabavu a njegov sustav fokusiran je isključivo na 
igrača. Igraj odlične blockbuster igre i budi ponosni gamer!

Na Mondu potraži i kontrolere, kameru ili slušalice za PS4!

PlayStation i opremu potražite na Mondo.hr

Mondo je s vama već godinu dana i postao je prepoznatljivo mjesto online kupovine u Hrvatskoj s više od 40.000 zadovoljnih kupaca. 

Mondo u svojoj ponudi ima široki asortiman proizvoda podijeljen u 11 kategorija:  škola, knjige, zabava, moda, kozmetika, sport, igračke, baby oprema, auto, tehnika i dom/vrt.

Kao brend, Mondo teži izgradnji povjerljivog odnosa sa svojim kupcima te im nudi 100% sigurnu 
kupovinu, ažurnu korisničku podršku i  jamstvo kupljenih proizvoda. Kupci na Mondu mogu očekivati potpunu uslugu u cijelom procesu narudžbe i korisničku podršku nakon kupovine. Odnos s kupcima uvijek je dvosmjeran jer Mondo sluša i uzima u obzir njihove zahtjeve i komentare kako bi kreirao što kvalitetniju i potpuniju uslugu. 

Uključi se i osvoji!

New Report

Close