Podravkin Cooking show u Puli

Autor: Darko Bičak , 27. veljača 2015. u 16:30

Na Poslovnom uzletu grada Pule prehrambena industrija Podravka je pripremila Cooking show.

Na Poslovnom uzletu grada Pule prehrambena industrija Podravka je pripremila Cooking show.

Majstori iz Koprivnice pripremili su razne specijalitete kako bi se posjetitelji osvježili između setova edukacija. Tim kuhara promotora predvodi Zoran Delić, a asistiraju mu Robi Knežević, Zlatko Sedelić i Tomislav Lončar.

Delić pojašnjava da su se ovom prilikom bazirali na laganoj mediteranskoj prehrani: za početak, tu su bile dvije juhe od šparoga i od brokule, ječam sa povrćem kao prilog i pureća rolada punjena maslinama i kaparima kao glavno jelo. Tu je i tjestenina s tunjevinom i ječmom. Za desert tu su Podravkini mafini te savijača od jabuke i višanja. Ovaj menu je u sklopu Podravkinog projekta zdrave školske prehrane koja se bazira na mediteranskoj kuhinji i zdravim domaćim namirnicama. Na samom događaju u Puli su kuhane Podravkine juhe. Iako su iz vrećice, Zoran Delić naglašava da će svaki pravi kuhar i takvoj juhi ipak dodati jedan dodatni detalj koji će je učiniti boljom i prepoznatljivom. 

 

Komentirajte prvi

New Report

Close