Počinje najluđi fašnik kontinentalne Hrvatske

Autor: Poslovni.hr , 05. veljača 2015. u 22:00
Foto: Nel Pavletić / Pixsell

Do 17. veljače na čak pet lokacija.

Crveni fašnički tepih spreman je primiti sve zvijezde koje dođu na 189. Samoborski fašnik i pridonesu promociji ovogodišnje filmske teme – Leta iznad Srakinog gnezda. Tim riječima organizatori najpopularnije karnevalske priredbe u kontinentalnoj Hrvatskoj pozvali su posjetitelje na veselje koje počinje danas i trajat će do 17. veljače.

Direktorica Turističke zajednice grada Samobora Zdravka Škugor Ferdebar naglasila da će se programi odvijati na pet lokacija – Trgu kralja Tomislava gdje je smještena središnja pozornica, Trgu Matice hrvatske na kojem se održavaju SRAKAfest, Srakotrk te pričaonica Špelunkica, potom u Livadićevoj ulici koja se pretvara u ETNOcest pa do luna parka i šatora iza kina te klizališta u bivšoj vojarni, gdje će se u subotu, 7. veljače, održati Metloboj i Krafling.

Osim filmskih zvijezda koje su “light motiv” slavlja, Fašnik će obilježiti i zvijezde hrvatske estrade. Tako će na glavnoj pozornici nastupiti Vatra, Stampedo, Mario Huljev, Ivana Radovniković, a iz inozemstva stižu The Frajle. U šatoru će se posjetitelji moći zabavljati uz Opću opasnost, Marijana Bana i diktatore, Lidiju Bačić, Neke novce klince te Učiteljice.

Komentirajte prvi

New Report

Close