Počinje 6. izdanje Marketing madnessa, studentske konferencije o najaktualnijim temama marketinške industrije

Foto: Press Foto: Press

Cilj je sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica.

Hrvatska studentska asocijacija (HSA) Ekonomskog fakulteta Zagreb (EFZG) 21. i 22. ožujka u Kongresnoj dvorani EFZG-a organizira dvodnevnu konferenciju Marketing madness, posvećenu marketinškim procesima. Kako kažu organizatori, riječ je o događaju interaktivnog karaktera koji povezuje mlade proaktivne individualce te pruža uvid u najaktualnije trendove na hrvatskom i globalnom tržištu. Kao jedan od najvećih benefita konferencije navode priliku da se kroz iskustva najboljih i najuspješnijih profesionalaca sazna kako na kreativan način pristupiti rješavanju određenog problema.

“Cilj je sagledati primjenu marketinga kroz različite aspekte poslovanja u obliku dinamičnih predavanja i know-how radionica. Kroz dinamične panel-diskusije i interaktivna predavanja prvi dan konferencije upoznajemo jedan od trenutno najvećih trendova u svijetu marketinga, a to je influencer marketing. Drugi je dan posvećen temi opstanka masovnih medija u digitalnom okruženju. Na kraju svakog dana posjetitelji će moći sudjelovati na radionicama kako bi kroz praktičan rad proširili svoje znanje o navedenim temama”, poručila je članica HAS-a i voditeljica ovogodišnjeg izdanja konferencije Ema Štimac.

Ove će godine posjetiteljima u sklopu panel diskusija i predavanja svoja znanja podijeliti neki od najuspješnijih stručnjaka područja marketinga Robert Petković, Martina Gršković, Kiti Iveta, Iva Bolte te brojni drugi. Pridružiti će se i hrvatski influenceri Jelena Matinović, Marko Medić, Martina Boščić, kao i Maša Zibar. Konferencija Marketing Madness počinje u 10 sati oba dana, dok je ulaz besplatan. Više informacija može se pronaći na stranici EFZG-a te na Facebook stranici događaja.

Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!
Pregled dana
Pogledaj sve