Platio je 1.300 dolara da bi među prvima igrao jednu od najiščekivanijih igara ove godine

Autor: Poslovni.hr , 01. kolovoz 2016. u 16:56
Foto: Screenshot/YouTube

Ostalo je manje od dva tjedna do izlaska jedne od najiščekivanijih igara ove godine, No Man’s Sky.

Očekivanja su velika i svi su nestrpljivi da je zaigraju, ali je izvjesni Daymeeuhn bio toliko nestrpljiv da je platio 1.300$ za jedan primjerak igre te je o svemu izvijestio na Redditu.

Jedan primjerak igre se naime pojavio na sajtu eBay i spomenuti igrač Daymeeuhn je ponudio najviše za taj primjerak samo kako bi prije svih mogao vidjeti je li vrijedilo No Man’s Sky. Međutim, svi njegovi pokušaji da podijeli svoja iskustva iz igre sa svijetom su završeni gašenjima naloga. Gdje god je pokušao objaviti snimke iz igre bile su ubrzo uklonjene. Studio Hello Games koji stoji iza igre je nakon ovoga zamolio igrače da pričekaju izlazak igre i da ne kvare drugima prvi dojam. 

Zašto je ovaj momak dao toliko novca za igru? Ukratko, jer mu to nije predstavljalo nikakav problem. Trenutno objavljuje sve što otkriva u igri na ovoj temi, a uspio je navodno stići i do centra galaksije. Što se nalazi tamo ostavlja kao zagonetku, a No Man’s Sky će se moći igrati od 10. kolovoza na PS4, tj. 12. kolovoza na PC-u, objavio je play.co.rs. 

Komentirajte prvi

New Report

Close