Pjevat ću dok god budem uveseljavao naše ljude

Autor: Poslovni.hr , 17. listopad 2016. u 16:33
Davor Visnjic, Pixsell

Šima Jovanovac i za ovo Šimunovo priprema veliki koncert u dvorani Vatroslava Lisinskog na kojem će nastupiti brojni gosti

Jedini mi je problem kako skratiti program, jer je kolega puno, a svi bi posjetitelji htjeli čuti svoje omiljene pjesme – kazao nam je poznati bećarski sin Šima Jovanovac (64) koji će i ove godine 26. listopada u povodu svog imendana, Šimunova, održati koncert u KD Lisinski.

Za razliku od lani, ove će ga godine pratiti Tamburaški orkestar Krunoslava Dražića, a uz Šimu nastupaju Ivica Pepelko, Kvartet Gubec, Pero Galić iz Opće opasnosti, Bosutski bećari, Vranac, ŽPS Đakovčanke, Folklorni ansambl Lisinski, Meri Cetinić, Minea te kao posebni gost Nedžad Salković.

– Na sceni sam već 51 godinu i stvarno mi je vrijeme brzo proletjelo. Kada bih se ponovno rodio, sve bih isto napravio, ne žalim ni za jednim trenutkom. Lutao sam po cijelom svijetu, gdje god ima naših ljudi. Upravo sam se vratio iz Amerike i Kanade, a nakon Lisinskog očekuje me Australija – kaže Šima koji se dobro sjeća svojih početaka.

Zanimljivo je kako mu prvi instrument u rodnom Gradištu nije bila tambura, nego orgulje.

Ne propustite ovaj koncertni spektakl! Kupite ulaznice ovdje.

Komentirajte prvi

New Report

Close