Pet zvjezdica za Italiju: Falkensteiner u ožujku 2015. otvara novi hotel na Jesolu

Autor: Poslovni.hr , 30. rujan 2014. u 11:24
Fotografije: Falkensteiner

U ožujku 2015. Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG) otvara svoj najnoviji Premium Projekt – Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo u Italiji, u skladu sa standardima od pet zvjezdica. Dizajn je djelo arhitekta iz New Yorka, Richarda Meiera i Talijana Mattea Thuna

U ožujku 2015. Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG (FMTG) otvara svoj najnoviji Premium Projekt – Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo u Italiji, u skladu sa standardima od pet zvjezdica.  Dizajn je djelo arhitekta iz New Yorka, Richarda Meiera i Talijana Mattea Thuna.

Beč/Jesolo — 30. rujna 2014. – Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo osmišljen je prema standardima od pet zvjezdica i bit će četvrti hotel u Premium kolekciji s pet zvjezdica hotelske grupe Falkensteiner sa sjedištem u Beču.

 „Ovaj hotel na plaži dogodio se u pravo vrijeme. Za premium hotele naše grupacije, kao i za naše goste, ovaj projekt predstavlja važno proširenje ponude na prostoru između Alpa i Jadrana. Što se tiče arhitekture i dizajna, uvijek rado surađujemo s poznatim imenima te je koncept eksterijera povjeren arhitektu Richardu Meieru. Matteo Thun zadužen je za dizajn interijera,“ rekao je Otmar Michaeler, CEO grupe FMTG.

Glamur Miamia za Jesolo

Elementi pop-arta i živih boja 1960-ih sami su po sebi dizajnerski potpis talijanskog arhitekta Mattea Thuna, koji je zadužen za interijer. Ovaj vrhunski duo kreirao je neponovljivu mješavinu jasnih oblika, plemenitih materijala, živih boja i elemenata pop-arta. Stroge i mondene vanjštine, a razigrane i ekscentrične unutrašnjosti.

Arhitektura i dizajn za Otmara Michaelera igraju veliku ulogu u konceptu jednog hotela: „Nijedan od naših hotela nije nalik na drugi, a pogotovo su takvi naši posljednji gradski projekti u Beogradu i Beču kao i Hotel & Spa Iadera s pet zvjezdica u Hrvatskoj i svjedoče o našoj namjeri da pomjeramo standarde u arhitektonskom pogledu. Ovaj hotel predstavlja šarmantno odavanje počasti blistavoj prošlosti talijanskih ljetovališta i na Jadran donosi glamur i atmosferu Miamia. Naravno, u Jesolu želimo istovremeno označiti početak jedne uspješne zajedničke budućnosti s ovim gradom i regijom."

Falkensteiner Hotel & Spa Jesolo

Hotel obuhvaća kompleks na plaži s bazenom, 112 luksuznih soba kao i 19 apartmana. Acquapura SPA kompleks prostire se na području od 1.300 m² i ima zatvoreni i otvoreni bazen, prostoriju za odmor, jacuzzi, solarij, različite saune i osam prostorija za masažu i tretmane.

Više informacija o Hotelu & Spa Jesolo pogledajte ovdje.

Ovdje se nalaze fotografije hotela.

Falkensteiner Michaeler Tourism Group

Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG, (FMTG), jedno je od vodećih turističkih poduzeća u šest europskih zemalja koje se nalazi u privatnom vlasništvu. Pod svojim krovom sjedinjuje područja Hotels&Residences s trenutno 31 hotelom i rezidencijalnim objektima s četiri i pet zvjezdica, tvrtku FMTG-Development i turističko savjetodavno poduzeće Michaeler & Partner.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close