Ovo je “hamburger” sa Plitvičkih jezera za 30 kuna

Autor: Poslovni.hr , 23. lipanj 2015. u 11:31
Foto: Facebook

Facebookom posljednjih dana kruži fotografija hamburgera posluženog u jednoj ugostiteljskoj radnji na Plitvičkim jezerima čija cijena iznosi 30 kuna.

Facebookom posljednjih dana kruži fotografija hamburgera posluženog u jednoj ugostiteljskoj radnji na Plitvičkim jezerima čija cijena iznosi 30 kuna.

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/hr_HR/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Plitvički hamburger za 30kn #croatiantragedies

Posted by Hrvatske tragedije on 22. lipanj 2015

 

Ono što plijeni pozornost je izgled koji se teško i može nazvati hamburgerom.

Meso je, naime, smješteno između dvije kriške kruha, uz skromnu dekoraciju zelene salate i rajčice.

"Vapaji" sa društvenih mreža vjerojatno će doći i do vlasnika objekta koji će, vjerujemo, početi posluživati prave hamburgere.

Komentari (7)
Pogledajte sve

a što bi vi? ako mislite da možete bolje, otvorite vi fast food tamo pa nudite svoje hamburgere. da ovo meni donesu, ja bih se digao i otišao. a ova osoba što je to naručila i dobila – nek uživa u hamburgeru kad se ne zna postaviti.

uopće mi nije jasno zbog čega je hamburger u ponudi?

Kaj su došli kauboji s Winetuom pa su nam ostavili HAMburgere u nasljeđe?

Kako su Plitvice svjetski fenomen, bilo bi pametno to iskoristiti pa turiste upoznati s gastro ponudom iz cijele Hrvatske.

A za to treba i malo uložiti i u osoblje, a ne imati kuhare koji ne znaju kako izgleda Hamburger. Kuhar očito nije iz Amerike i nije radio u MC Donaldu.

takvi ‘hamburgeri’ su već godinama, i to je jedino pametno što imate tamo za pojesti. sve je zatvoreno, nema ničega osim tog jednog lokala sa smješnom ponudom. u stvari, dva su. 🙂

Obiđite Plitvička jezera, i snimite reportažu o zapuštenim objektima, raskopanom hotelu, devastiranim stazama i sl…..hamburger…?
Pa, to je samo primjer pljačke turista…koji je slučajno zabilježen.

New Report

Close