Ova tvrtka dijeli besplatne tečajeve ugradnje noktiju kako bi promovirala poduzetnički duh

Autor: Josipa Ban / VLM , 26. listopad 2012. u 18:27
SXC

Tečaj sadrži i teoretsku i praktičnu osnovu na modelima gdje se svaka tehnika rada radi na svih deset noktiju.

Nemate posao a želite nešto zaraditi. Tvrtka Celox iz Zagreba, ekskluzivni zastupnik njemačkog branda profesionalne kozmetike za njegu noktiju, ruku, nogu i pergamentnog make up-a LCN, možda može pomoći.  Naime, putem projekta "50 osoba na burzi manje" tvrtka Celox nudi 50 besplatnih tečaja za ugradnju umjetnih noktiju. Tečaj uključuje geliranje prirodnih noktiju, nadogradnju tipsama te nadogradnju šablonama.

Kako ističu iz kompanije, tržište je puno jeftinih tečajeva od nekoliko sati za nekoliko stotina kuna koji u konačnici ne daju gotovo nikakve rezultate. "LCN-ov tečaj čija je redovna cijena 4050 kuna, traje četiri dana i garantira da će svatko savladati tehniku rada izrađivanja umjetnih noktiju", ističu.

Dodaju i kako su za polaznike tečaja pripremili pakete materijala potrebnih za rad pri edukaciji koji, između ostalog, sadrže i dovoljne količine pojedinih preparata s kojima se može, naglašavaju, po popularnoj cijeni od otrilike 100 kuna, odraditi između 30 i 40 klijenata što je dovoljno da se vrate kompletna ulaganja za materijal koji košta nešto više od dvije tisuće kuna.

Tečaj sadrži i teoretsku i praktičnu osnovu na modelima gdje se svaka tehnika rada radi na svih deset noktiju, traje četiri dana po šest sati, a radi se u malim grupama do pet polaznika. Na kraju tečaja svakom polazniku izdaje se certifikat o završenom početnom tečaju za nokte.

Iz tvrtke Celox ističu kako je projekt "50 osoba na burzi manje" usmjeren na jačanje poduzetničkog načina razmišljanja i promociji poduzetništva kod žena te pružanju podrške svima kako bi uspješno razvili svoje poslovanje. Provodi se do popunjenja broja mjesta. Kako mjesta još ima svi zainteresirani mogu se javiti na lcn@celox.hr ili na brojeve telefona 01/550 98 69, 091/456 7892, 091/456 7889.

Komentirajte prvi

New Report

Close