Otvorena je izložba modne fotografije Moj ormar

Autor: Poslovni.hr , 23. studeni 2012. u 16:08
Press foto

Od 22. – 30. studenog vas u Centru Cvjetni čeka izložba fotografija Moj ormar. Dođite i pogledajte omiljene stylinge brojnih poznatih i manje poznatih djevojaka

U srijedu, 21. studenog, u Centru Cvjetni svečano je otvorena izložba modne fotografije Moj ormar, a organizatori, portal Budi.IN i foto&video agencija PIXSELL, na ovaj vam način predstavljaju trendy kombinacije poznatih i manje poznatih zaljubljenica u modu.

Otvorenje izložbe nisu propustili ni brojne osobe iz javnog života poput kolumnista portala Budi.IN Luke Nižetića i Nikice Ivančevića iz eNVy rooma, Ive Šulentić, vizažistice Bianke Žugelj i Silve Stojanović te blogerica Ljupke Tanevske, Ane Karadžole i Matee Martek. Oni su, zajedno s ostalim posjetiteljima, uz zvukove klavira pijanista i skladatelja Van Boda uživali u fotografijama, a okupljenima se obratila i poznata voditeljica Ines Preindl:

"Smatram da treba biti više ovakvih projekata kod nas koji pružaju priliku i manje poznatim, a ipak stylish ženama da prezentiraju svoj stil te kroz njega promovirati mlade hrvatske dizajnere. U posljednje vrijeme sam uočila da sve više žena na hrvatskim ulicama nosi upravo hrvatski dizajn i to mi je super."

Kako je nastala izložba

Izložba Moj ormar slavi različite modne stilove, uvodi vas u svijet zanimljivih stylinga i u trenu postaje vaš izvor inspiracije za nove trendy kombinacije! Ona proizlazi iz istoimene serije članaka kroz koju ste u proteklih 18 mjeseci mogli vidjeti kako svoje najbolje stylinge slažu modne blogerice, umjetnice, poznate osobe i mnoge druge zaljubljenice u modu.

"Snimanje za Moj ormar mi je došlo kao odlična inventura u ormaru, jer kao i svaka žena, pored punog ormara uvjerljivo tvrdim kako nemam što obući" našalila se Iva Šulentić
Ukupno 50 djevojaka koje njeguju različite i zanimljive modne stilove otvorilo je vrata svog ormara Miji Dropuljić, izvršnoj urednici portala Budi.IN te fotografima agencije PIXSELL, a uz to su im otkrile i mnoge zanimljivosti vezane uz njihov životni i modni stil.

Dođite stoga na izložbu do 30. studenoga u Centar Cvjetni u Zagrebu, pogledajte njihove omiljene kombinacije i postanite dio ove modne avanture!

Komentirajte prvi

New Report

Close