Osvojila gotovo 8 milijuna kuna i poslala jasnu poruku svima

Autor: Poslovni.hr , 19. rujan 2018. u 16:25
Foto: Robert Anić / Pixsell

Već iste večeri provjerila je i shvatila da je osvojila milijune, no u nevjerici je tražila i potvrdu od Službe za podršku.

Dobitnica 7.941.057,65 kn na Bingu Plus 7 javila se Hrvatskoj Lutriji i otkrila neke detalje o dobitku.

– Volim igre na sreću i godinama redovno igram Loto 6/45, Loto 7, Eurojackpot, Bingo, a ponekad odigram i Keno. Izbor brojeva uglavnom prepuštam slučajnom odabiru ("Quick pick"), ali kada osjetim inspiraciju, biram ih sama i uglavnom su to datumi rođendana moje obitelji. Imam svoje sretno mjesto – stranicu lutrija.hr „posjećujem“ već pet godina i ovog sam puta odabrala četiri Bingo listića od kojih mi je jedan donio ovaj nevjerojatan dobitak – rekla je.

Već iste večeri provjerila je i shvatila da je osvojila milijune, no u nevjerici je tražila i potvrdu od Službe za podršku.

 – Prvo sam pomislila kako više ništa ne moram! Dosta sam se ja namorala… To je ujedno bila i jedna od mojih glavnih motivacija i razlog igranja igara na sreću. Ujedno želim poručiti svima da igraju, budu uporni jer se upornost na kraju isplati –rekla je.

Sada će srediti svoje misli, srediti stan za obitelj, otići na putovanje i eventualno kupiti kućicu s bazenom za 'guštanje'.

Komentirajte prvi

New Report

Close