Osječani, u subotu svi u Tvrđu na 5. prvenstvo u roštiljanju

Autor: Poslovni.hr , 07. svibanj 2016. u 10:45
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Tko će postati 5. najbolji grill majstor u Hrvatskoj? Prvo kolo prvenstva počinje u Tvrđi. Osim roštiljanja, posjetitelje čekaju zabava, radionice, nagrade…

Sezonu roštiljanja otvara Osijek. U Tvrđi u 10 sati počinje prvo kolo 5. Zlatnog ćevapa uz cjelodnevni zabavni program i koncert grupe Vigor.

Prisjetit ćemo se i prošlogodišnjih pobjednika, ekipe Valpovački kotlić Željka Turalije, jer će veseli Slavonci pokušati obraniti titulu najboljih grill majstora Lijepe naše. Osim njih, u Tvrđi ćemo gledati borbu vilicu o vilicu osječkih EwoB teama Dominika Osmeričića i BBQ Pitmastersa Marine Obšivač, jedine ženske chefice na natjecanju, Anđelka Ribića i njegova tima Virotvitica1234, Medicinare Stjepana Maričića Makija iz Piškorevaca koji za sebe kažu da “roštiljaju u svim svečanim prigodama, ali i nesvečanima, kao što su proslave godišnjica razvoda”, te ekipe Bračne vode koje predvodi uigrani dvojac Darijo i Novela Bučanović iz Bilja.

Osječane i njihove goste očekuju i kulinarska radionica Majstor kuhar tima Branka Ognjenovića, degustacije, brojne nagradne igre te vrhunske roštilj delicija po promotivnim cijenama. 5. Prvenstvo Hrvatske u roštiljanju uz PIK Vrbovec održava se u organizaciji 24sata uz podršku partnera: Dacia, Karlovačko, Permetal, Kisko, Jamnica, Vina Belje, Zvijezda, President, Kotanyi, Fridrih, Iskon, Delimano, Grilloza i Kulinarski studio Majstor kuhar, stoga su ti sve namirnice, cjelodnevna okrepa, kao i sva oprema osigurani. Nakon Osijeka borba za Zlatni ćevap nastavlja se na zagrebačkim kvalifikacijama 14. svibnja na Jarunu. Prijave za ostale gradove još su u tijeku. Više informacija je u rubrici Zlatni ćevap na portalu 24sata. Prijavi se na natjecanje i postani najbolji grill majstor u Hrvatskoj.

Komentirajte prvi

New Report

Close