Omiljeni brend blogerica napokon stiže u Hrvatsku

Autor: Ana Maria Filipović Grčić , 14. listopad 2016. u 14:05
Američki NYX Cosmetics otvara trgovinu u Arena centru

Riječ je o prvoj samostalnoj NYX Professional make up trgovini otvorenoj u zastupstvu L’Oreala Adria i brendu koji je dostupan u 70 zemalja.

Globalno poznati američki brend profesionalne dekorativne kozmetike  NYX, 15. listopada u zagrebačkom Arena centru otvara svoju prvu trgovinu u Hrvatskoj. Otvorenju je prethodila intenzivna online marketinška kampanja u koju su uključene brojne hrvatske beauty blogerice. Riječ je, naime, o kozmetičkom brendu koji je u domaćoj blogosferi izuzetno popularan.

No, dosad su ga blogerice, koje ga hvale zbog kvalitete uz pristupačne cijene, uglavnom mogle nabaljati samo preko web shopova. Kako je za Poslovni dnevnik pojasnila Jadranka Barlič, NYX brend menadžerica za L'Oréal Adria – Balkan regiju, upravo je jedinstvena komunikacija s korisnicima i preduvjet kompanijina uspjeha. 

Pionirski projekt
"Riječ je o prvoj samostalnoj NYX Professional make up trgovini otvorenoj u zastupstvu L'Oreala Adria, što nas čini iznimno ponosnima. Dokaz je to da smo u Hrvatskoj i regiji uspjeli podijeliti uzbuđenje kakvo sa zaljubljenicima u kozmetiku već dijelimo diljem svijeta. Također, kroz cjelovitu liniju pristupačnih profesionalnih make up proizvoda i alata nastojimo što veći broj ljudi potaknuti da postanu samostalni vizažisti", kazala je Barlič. Dodala je i da tržište dekorativne kozmetike rapidno raste te da više nije dovoljno u ponudi imati tek klasične proizvode poput maskare, pudera ili ruža za usne, što iziskuje priličnu fleksibilnost i sposobnost prilagodbe novim uvjetima – i to u rekordnom vremenu.

"NYX je postao jednim od najutjecajnijih kozmetičkih brendova čiju popularnost promiču kako profesionalni tako i samouki vizažisti. Digitalne su platforme omogućile da paletu proizvoda kreiramo u skladu s globalnim trendovima i potrebama kupaca", zaključila je Jadranka Barlić. NYX-ova kozmetika dostupna je u više od 70 zemalja, a zašto su kao prvu stanicu na hrvatskom tržištu odabrali upravo Arenu otkrila je direktorica marketinga tog trgovačkog centra, Tatjana Smojver:  "Postigli smo da najkvalitetniji i najpoznatiji brendovi, kada ulaze na hrvatsko tržište, u velikom broju slučajeva prvo dolaze upravo kod nas. Ovaj jedinstveni američki brend svakako će dodatno obogatiti beauty ponudu centra". 

U društvu lidera
NYX se globalnu uspio uvrstiti u društvo lidera u sektoru drogerijske kozmetike, a dijelom L'Orealove grupacije postao je 2014. od kada bilježe kontinuirani rast.

Komentirajte prvi

New Report

Close