Novi zagrebački restoran nudi “ćevape to go”

Autor: Poslovni.hr , 24. ožujak 2015. u 14:11
Foto: Goran Kovačić / Pixsell

U lokalu gdje je zaposleno osam radnika dominiraju akromatske boje.

"Fini zalogaj", restoran brze prehrane i njegova vlasnica Ivana Čulina, žele spojiti dva za Zagrepčane oprečna fenomena: ljubav prema ćevapima i brzi ritam gradskoga života, piše Večernji list.

Tako novi lokal u Radićevoj 8 gostima nudi "ćevape za van" ili kako se to danas popularno kaže "to go", mljeveno juneće meso s dodacima za one koji tijekom dana nemaju vremena sjesti i jesti omiljenu bosansku poslasticu.

A osim ćevapa, u 20-ak četvornih metara sa šest sjedećih mjesta i terasom gosti mogu naručiti klasičan šiš dug 30, šiška dugog 15 i šišnatora od 40 centimetara, za 24, 15 i 36 kuna.

U lokalu gdje je zaposleno osam radnika dominiraju akromatske boje zbog, kaže vlasnica, potrebe da prostor izgleda i bude čist. Osim tri glavna jela trenutačno nude i meso panirano na sezamu, omotano slaninom i punjeno sirom.

Komentirajte prvi

New Report

Close