Novi hrvatski milijunaš otkrio kako će potrošiti dobitak na Eurojackpotu

Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell Foto: Kristina Štedul Fabac / Pixsell

"Igramo većinom istu kombinaciju sretnih brojeva i važnih datuma."

Iako u 9. kolu Eurojackpota glavni dobitak nije osvojen, dvije petice (pet pogođenih brojeva) vrijedne više od 1,1 milijun kn, pronašle su svoje sretne vlasnike u Hrvatskoj. Jedan listić uplaćen je u pošti u Podturenu dok je druga sretna kombinacija odigrana na internetu koji time potvrđuje status najsretnijeg uplatnog mjesta, pišu 24 sata.

- Ne mogu opisati osjećaj kada smo saznali da smo dobili peticu na Eurojackpotu - rekao je dobitnik čija je sretna kombinacija uplaćena u pošti u Podturenu. 

- Prije više od 10 godina počeli smo igrati Loto 7/39. Onda je došao Eurojackpot i počeli smo uplaćivati tu igru, a posljednjih nekoliko godina uplaćujemo redovito svaki tjedan. Igramo većinom istu kombinaciju sretnih brojeva i važnih datuma - istaknuo je igrač te nadodao kako još uvijek ne vjeruje da je upravo on osvojio ovaj značajan dobitak. 

- Emocije su bile pomiješane; sreća, strah, nevjerica... Ujutro smo se probudili i provjerili listić, bilo je svega - od suza do veselja. Mislimo da dobitak nije mogao doći u bolje ruke. Nismo jedni od onih koji će te novac potrošiti samo na kupovinu i putovanja. Još nismo sigurni na što ćemo ga potrošiti, ali vjerojatno ćemo otplatiti kredit, nešto oročiti, a ostatak uložiti u neku manju nekretninu, kaže sretni dobitnik. 

Komentari (2)
Samo registrirani korisnici mogu komentirati
Nemaš korisnički račun? Registriraj se ovdje! Prijavi se ovdje!