Novi hit na društvenim mrežama – obrok u Dubrovniku platili 1.000 kuna

Autor: Poslovni.hr , 24. lipanj 2015. u 09:18
Foto: Facebook

Nakon što je jučer na društvenim mrežama pravi hit postao hamburger s Plitvičkih jezera, jedan je “masni” račun počeo kružiti društvenim mrežama.

Naime, ovih je dana na društvenim mrežama objavljena fotografija računa za ručak u središtu Dubrovnika, koji je netko platio čak 962 kune. Za medaljone od jastoga izdvojio je 472 kune, za salatu 86 kuna, za vodu 36 kuna, a naplaćena je čak i postava stola – 42 kune.

I dok se mnogi zgražaju nad tim iznosom, podjednak broj je onih koji smatraju da su takve cijene primjerene dubrovačkima ljepotama, znamenitostima i prekrasnim lokacijama na kojima se restorani i kafići nalaze, objavio je N1.

 

Komentari (5)
Pogledajte sve

to je naše vrhunsko novinarstvo . za pulitzera. zaista, ova nacija naočigled propada, a tomu su naravno dosta doprinjeli i naši novinari koji potenciraju malodužnost, paranoju i zavist te huškaju narod protiv države, institucija države i poštenih ljudi, dok veličaju prostitutke , kurvarluk, nemoral, pedofiliju i slično. svi ustali u zaštitu tine katanić, ali kad treba popljuvati nekog intelektualca, tu su prvi. zato i imamo ovako lijepe vijesti. da novinari putuju, ne bi se čudili.

ovo je isto kao da netko objavi račun za kavu s trga svetog marka u veneciji ili u st. moritzu. vijest koja to nije.

Ako je to value for money onda je to u redu. Iako znam da se u Dubrovniku može na podosta mjesta, s nešto lošijom mikrolokacijom, dobiti jelo i piće, posve solidno za male novce. A budući da je Dubrovnik ipak svjetski turistički brand, rekao bih čak da je i sramota kako se ovdje jeftino može proći. Da ne pričam još i o tome da gosti hotela s pet zvijezdica kupuju hranu i piće po pekarama i butigama, ne biste vjerovali.

Volim takve frajere: Znao je gdje ide, ima cjenik, ako mu nije odgovaralo, mopgao se dići i otići. Dokle god se može podizuati cijena, neka je podižu. Tko može neka plati. To je korist za sve.

New Report

Close