Njuškalovi uredi osvojili nagradu za najbolje uređenje

Autor: Poslovni.hr , 30. listopad 2018. u 14:12
Foto: Press

S tim osvojenim nagradama, nominirani su odmah i za Office Interior Europe nagradu te su u iščekivanju nove gala večere u Londonu.

Havelkadesign dobio je prestižnu nagradu International Property Awards za najbolje unutarnje uređenje ureda Njuškala i to u konkurenciji najboljih profesionalaca u svijetu. Kreativnost, originalnost i inovativnost Jelene Havelke i njezinih suradnika u ispunjavanju potreba zaposlenika Njuškala tijekom uređenja novih ureda prvo je oduševila stručnjake u nezavisnom ocjenjivačkom žiriju za regionalnu nagradu European Property Awards, a time su ušli u globalnu konkurenciju te, na toj višoj stepenici, ponovno osvojili nagradu u kategoriji Best Office Interior kao jedini laureat iz Hrvatske.

S tim osvojenim nagradama, nominirani su odmah i za Office Interior Europe nagradu te su u iščekivanju nove gala večere u Londonu, početkom prosinca. International Property Awards su jedna od najcjenjenijih strukovnih nagrada koja se dodjeljuje još od 1993. godine za najbolja ostvarenja tvrtki u svim sektorima povezanim s industrijom nekretnina.

Komentirajte prvi

New Report

Close