Nije znao da je pogodio “šesticu”: Došao po 3 tisuće, otišao sa 3 milijuna

Autor: Poslovni.hr , 19. travanj 2015. u 11:21
Foto: Petar Glebov / Pixsell

“Bio je skroz zbunjen, ništa mu nije bilo jasno. Rekao je da nije na televiziji pratio izvlačenje kuglica nego je SMS-om zatražio provjeru svojeg listića.”

Sretni dobitnik uopće nije bio svjestan da je “pogodio” šesticu i osvojio nešto više od tri milijuna kuna, što je jedan od najvećih dobitaka u igri Loto 6/45 u posljednjih nekoliko godina. 

Kako doznaje 24 sata, sretnik iz Đakova došao do kioska Hrvatske lutrije u središtu Đakova treći dan nakon što je izvučen jackpot i zatražio “svoje tri tisuće kuna”.

Kad je prodavačica uzela i provjerila njegov listić, shvatila je da je čovjek koji je tražio svoje tri tisuće kuna zapravo osvojio jackpot s tisuću puta većim iznosom. Pozvala ga je da uđe u kiosk i objasnila mu da je on sretni dobitnik jackpota.

– Bio je skroz zbunjen, ništa mu nije bilo jasno. Rekao je da nije na televiziji pratio izvlačenje kuglica nego je SMS-om zatražio provjeru svojeg listića. Pohvalio se da su mu iz Hrvatske lutrije potvrdili dobitak i čestitali. No izgleda da je iznos dobitka koji su mu javili iz Hrvatske lutrije bio zapisan u dva reda te je dobitnik jackpota vidio samo prvi red i pomislio da je dobio 3173 kune. On uopće nije uočio još tri nule – ispričala je prodavačica.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Ja ću se ranit [emo_smijeh][emo_smijeh]

New Report

Close