Proslavite poslovne uspjehe u restoranu na krovu grada

Autor: Sponzorirani članak , 02. prosinac 2013. u 09:00
Foto: www.bonappetit.hr

Dolazi vrijeme kada i sa svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima svečanim domjenkom zaokružujete poslovnu godinu.

S približavanjem najljepšeg dijela godine, dolazi vrijeme kada i sa svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima svečanim domjenkom zaokružujete poslovnu godinu. Restaurant Bon Appetit sa svojim dugogodišnjim iskustvom, ugodnim ambijentom, stručnim osobljem i vrhunskom ponudom savršen je izbor za Vaš domjenak.

Naši gosti su nam uvijek na prvom mjestu i sve je usmjereno kako bi Vaša proslava i druženje u našem restoranu bio ugodan i nezaboravan događaj. Odaberite datum, a naše će vam iskusno osoblje biti na raspolaganju za sve detalje i zahtjeve. S veseljem ćemo organizirati Vaš Božićni domjenak i sigurni smo da ćete ga Vi i Vaši gosti dugo pamtiti.

Darujte svojim zaposlenicima i poslovnim partnerima doživljaj čarobnog prosinca na druženjima u restoranu Bon Appetit na krovu grada. Iz restorana se pruža dojmljiv pogled na blagdanskim svijetlima obasjan Zagreb u okrilju Zagrebačke gore izazivajući izniman doživljaj kojeg ćete se rado sjećati još mjesecima poslije. 

Učinite od blagdana posebne dane izborom iz spektra bogate ponude menija spravljenih pod čarobnom palicom našeg šefa kuhinje od kojih ponosno izdvajamo smart food meni osmišljen spajanjem znanosti o prehrani u suradnji s dr. Donatellom Verbanac  i spoznajom o kombinaciji različitih namirnica  maksimalno koristeći njihove nutritivne vrijednosti, meni namijenjen poklonicima zdrave i uravnotežene prehrane i svim ljubiteljima novih, neopisivo ukusnih zalogaja. O ostaloj ponudi doznajte ovdje.

Našu ponudu dodatno obogaćujemo različitim mogućnostima korištenja atraktivnog prostora za velike kao i za male grupe gostiju uz osobiti naglasak na prekrasnoj terasi koja će svojom prostranošću pružiti osobiti dojam Vama i Vašim gostima. Galeriju fotografija s evenata urestoranu pogledajte ovdje!

 

Kapacitet restorana iznosi 170 sjedećih mjesta, a za 'stajaće' evente može primiti do 400 osoba.

Imate posebne zahtjeve? Tu smo za vas! Kažite nam koliko mislite potrošiti, a mi ćemo smisliti ponudu primjerenu Vašem cjenovnom rangu.

Restoran ima osiguran prostor za pušenje, posjeduje veliko platno i projektor za prezentacije, a za svaki event prostor se prilagođava ovisno o broju osoba.

Prostor je svake godine uređen božićnim dekoracijama, kako u restoranu, tako i na prostoru terase. 

 

Želite rezervirati termin? Učinite to ovdje!

Za velike evente restoran nudi grupno korištenje garaže – po povlaštenoj cijeni, bez vremenskog ograničenja. Primamo sve načine plaćanja!

Pozivamo Vas da ovaj prosinac uljepšate u neponovljivom ambijentu našeg restorana koji će obogatiti Vaše lijepe trenutke!

Doživite slatki gastronomski užitak tradicionalnih božićnih kolača prožetih molekularnom kuhinjom te osjetite okuse na novi način još neotkrivenih slatkih kombinacija.

Zaustavite vrijeme i počastite se najfinijom čokoladnom pjenicom, uz klasični sir od dunja (cotognata) kojim su se častili 'naši stari', a u kojem mladi pronalaze novu inspiraciju.

Iznenadite se slatkoćom špageta od mrkve i ovjekovječite svoj cvjetni doživljaj laticama ušećerene ruže.

Obogatite okus kolača novostima molekularne kuhinje – 'kavijarom' od starinskih mirisnih ruža koje nas vraćaju u djetinjstvo. 

New Report

Close