Naš prvi menadžer sjeo je za volan Ford Kuge, evo njegovih dojmova

Autor: Sponzorirani članak , 24. travanj 2013. u 10:27
Igor Belošić, dipl.ing., general Manager SunChemical Croatia, Sun Chemical Printing Ink Corporation, sjeo je za volan Ford Kuge (Foto: Neuralab)

“Redovno proučavam portal Poslovnog dnevnika i vidio sam nagradnu igru, a znate kako se kaže, tko igra, taj i dobiva”.

Poslovni dnevnik i Ford vozila jednom mjesečno nagrađuju postojećeg pretplatnika Poslovnog dnevnika trodnevnom vožnjom u akciji 'Manager za volanom'. Ovaj put dobitnik je Igor Belosić, dipl.ing., general Manager SunChemical Croatia, Sun Chemical Printing Ink Corporation. 

Igor se imao priliku voziti nekoliko dana u Ford Kugi

"Redovno proučavam portal Poslovnog dnevnika i vidio sam nagradnu igru, a znate kako se kaže, tko igra, taj i dobiva", kaže Belošić

Ante Duvančić, direktor prodaje u Ford vozilima, kaže kako su u ovaj projekt ušli kako bi poduzetnicima i menadžerima predstavili svoje usluge: "S ponosom možemo predstaviti najnoviju Kugu koja je moćnija, elegantnija i stiliziranija nego prije. Nova Kuga se odlikuje najnovijim tehnologijama gdje se posebno ističe s najnovijim tehnološkim dostignućima u pogonu na sva četiri kotača koji se prilagođava svim uvjetima i terenima".  

"Iskoristit ću auto za nekoliko različitih stvari. Prvo, žena mi je rodila prije šest mjeseci i stalno je zatvorena doma, ja ću je sada odvesti na izlet u nedjelju u Zagorje, a sutra ćemo vjerojatno do grada. Ona je velika ljubiteljica raznih automobila, a ja sam u principu s automobilima vrlo komotan i siguran sam da će joj se sviđati voziti u jednom ovako lijepom, interesantnom i novom automobilu", kazao je Belošić nakon preuzimanja automobila. Automobil mu, kaže, izgleda vrlo ozbiljno, moderno, "usudio bi se reći pomalo svemirski". 

Ford Kuga između ostalog donosi najnoviju tehnologiju otvaranja prtljažnika gdje je dovoljno nogu pomaknuti ispod stražnjeg odbojnika kako bi se prtljažnik otvorio ili zatvorio. Nova Ford Kuga može se pohvaliti i novim sustavom koji naglas čita Vaše SMS poruke te daje kontrolu nad svim sustavima u vozilu. 

Naš prvi manager koji je sjeo za volan napisao je i recenziju automobila, a koji su njegovi dojmovi možete pročitati na portalu Poslovni.hr u petak, kao i u tiskanom izdanju Poslovnog dnevnika koji će biti objavljen u petak.

New Report

Close