Napeti i uzbudljivi trileri koje ćemo željeti pročitati ovog ljeta

Autor: Poslovni.hr , 02. srpanj 2019. u 09:30
FOTO: Press

Za sve ljubitelje trilera i krimića Mozaik knjiga vam donosi dva noviteta.

Prvi je djelo autorice Terese Driscoll 'Gledam te' koja je svojim prvim psihološkim romanom pridobila milijune čitatelja diljem svijeta.

Roman Gledam te veliki je svjetski hit koji je zarobio srca obožavatelja trilera. Korisnici Kindlea, ovaj roman u izdanju Mozaika knjiga, zavoljeli su od trenutka izlaska. Samo u prvoj godini roman je prodan u više od pola milijuna primjeraka diljem svijeta, a u Sjedinjenim Američkim Državama, Velikoj Britaniji i Australiji čvrsto  je držao vrh ljestvice najprodavanijih naslova. Autorica koja se specijalizirala za pisanje ženske proze i napetih trilera, u svojoj novoj karijeri prodala je više milijuna naslova, a njezina su djela prevedena na više od 20 jezika. Ovaj roman mnogi uspoređuju s velikim svjetskim hitom Djevojka u vlaku autorice Paule Hawkins koji je prodan u višemilijunskim nakladama. Gledam te njezin je prvi roman preveden na hrvatski jezik, a prevela ga je Dragana Grozdanić.

Drugi je prva knjiga autorice Kerry Fisher 'Poslušna žena' koji je u svijetu prodan u gotovo milijun primjeraka. Roman je odmah po izlasku osvojio srca čitatelja, ali i ljestvice najprodavanijih naslova. Roman donosi briljantno napisanu priču o izdaji i obmani, ali i ljubavi i opraštanju. Ako ste ljubitelji velikih hitova planetarno popularne Liane Moriarty ovo je naslov koji će vas jednako tako osvojiti. Roman je s engleskog prevela Nada Mirković.

Komentirajte prvi

New Report

Close