Na YouTubeu se pohvalio svojom plantažom marihuane i ostavio – osobne podatke

Autor: Poslovni.hr/Hina , 17. siječanj 2014. u 13:36
YouTube Screenshot

Bradley se hvalio svojom velikom plantažom marihuane a potom se predstavio imenom i prezimenom te dao broj poštanskog pretinca.

Jedan je ne previše domišljati Amerikanac na video-snimku plantaže marihuane koju je stavio na You Tube, na veselje policije, ostavio i svoje osobne podatke, prenose američki mediji. William Bradley iz Connecticuta tako je policiji osigurao jedan od najlakših slučajeva uhićenja. Na snimku se Bradley hvalio svojom velikom plantažom marihuane a potom se predstavio imenom i prezimenom te dao broj poštanskog pretinca.

Policija je na plantaži pronašla ukupno oko kilogram raznih droga od marihuane do kokaina. U videu Bradley traži donacije kako bi mogao besplatno dijeliti marihuanu osobama koje uživaju tu drogu iz medicinskih razloga no policija nije prepoznala tu njegovu plemenitost i podigla je optužnicu koja ga tereti za niz djela od posjedovanja droge s namjerom njezina raspračavanja i prodaje do vođenja pogona za proizvodnju droga.

U videu Bradley je opisao i kako je tjedan dana ranije pretrpio ozljedu glave u padu s motocikla što bi moglo objasniti njegove kasnije ideje o reklamiranju na You Tubeu.

Komentirajte prvi

New Report

Close