Na lutriji osvojili 34 milijuna kuna, ali zbog jednog razloga možda nikad neće vidjeti novac

Autor: Poslovni.hr , 29. travanj 2019. u 09:44
Foto: Getty Images

Prema posljednjoj verziji, prijatelju su dali deset funti kako bi im svojom karticom kupio srećku.

Dvojicu muškaraca istražuje policija nakon što su na lutriji osvojili četiri milijuna funti što je oko 34 milijuna kuna. Sumnja se, naime, da su srećku kupili – ukradenom karticom.

– Trebali bismo živjeti kao milijunaši, tužit ćemo lutriju, tako kažu Mark Goodram (36) i Jon-Ross Watson (31), Londončana koji su prije nekoliko dana na lutriji osvojili četiri milijuna funti. 

Kako pišu 24 sata, umjesto života u izobilju sustigao ih je život pod povećalom medija, javnosti pa i policije. Ni jedan od njih nema posao pa dane provode u parku, pijući pivo na klupi, piše The Sun. 

– Imamo dobitnu srećku, gdje je naš novac? Mi znamo svoj prava, kaže Goodman. 

Pa, ako su već osvojili 34 milijuna kuna, zašto Goodram i Watson već nisu dobili novac. Naime, lutrija je zaključila da je dobitna srećka kupljena debitnom karticom koja se izdaje isključivo vlasnicima bankovnih računa. Ni jedan od njih nema vlastiti bankovni račun, a priču o tome kako su kupili srećku promijenili su već nekoliko puta. 

Prema posljednjoj verziji, prijatelju su dali deset funti kako bi im svojom karticom kupio srećku. No, njegovo puno ime ili podatke odbijaju otkriti jer je prijatelj, kažu, izrazio želju da ostane anoniman. 

Komentirajte prvi

New Report

Close