Na Badnjak kreće HRT 4, vijesti će emitirati sedam puta na dan

Autor: Agencija VLM , 19. prosinac 2012. u 13:51
Photo: Goran Jakus/PIXSELL

Vijesti će emitirati sedam puta na dan i to u duljini od 10, odnosno 15 minuta

Novi, četvrti kanal HRT-a s cjelodnevnim emitiranjem započinje na Badnjak, 24. prosinca u 7.05 sati, najavio je Glavni ravnatelj HRT-a Goran Radman na današnjoj tiskovnoj konferenciji. Testno emitiranje započet će u noći s 20. na 21. prosinca. Novi kanal prvenstveno je namijenjen multimedijalnim informacijama lokalnog, regionalnog i nacionalnog sadržaja. Vijesti će emitirati sedam puta na dan i to u duljini od 10, odnosno 15 minuta, a imat će brojna uključenja u TV centre širom Hrvatske.

– Kao takav, pokazat će svu snagu i raširenost naše dopisničke mreže a istovremeno će služiti kao program kojim ćemo mobilizirati i preustrojiti naše središnje informativne emisije – rekao je Radman, dodavši kako će HRT 4 biti profesionalni izazov i za komercijalnu konkurenciju HRT-a.

– Vidimo ga i kao nositelja budućeg međunarodnog free to air kanala koji će u sebi imati i sadržaje namijenjene kako našim iseljenicima, tako i zainteresiranim strancima koji žele kvalitetnije pratiti događanja u Hrvatskoj kao njihovoj mogućoj destinaciji za investiranje – rekao je Radman.

Komentari (1)
Pogledajte sve

ma malo je 7x na dan vijesti o radu ove “sposobne” vlade, treba barem svakih 15 minuta, s time da svako emitiranje traje 15 minuta [emo_palacg]

New Report

Close