Memoari: Freddie Mercury odveo maskiranu princezu Dianu u gay bar

Autor: Poslovni.hr/Hina , 31. ožujak 2013. u 11:21
Guliver/Thinkstock

Pjevač britanske grupe Queen Freddie Mercury 1980. odveo je zamaskiranu princezu Dianu u londonski gay bar, piše u memoarima britanska komičarka.

 Pjevač britanske grupe Queen Freddie Mercury 1980. odveo je zamaskiranu princezu Dianu u londonski gay bar, piše u memoarima britanska komičarka i televizijska voditeljica Cleo Rocos.

Princeza Diana bila je maskirana u muškarca i odjevena u vojničku jaknu s crnom kapom i sunčanim naočalama, prenosi izvadak iz knjige Sunday Times, i u pratnju Mercuryija i televizijskog voditelja Kennyija Everetta otišla je na piće u Royal Vauxhall Tavern u južnom Londonu.

"Kad smo ušli unutra… mislili smo da je očigledno da se radi o princezi Diani i da će uskoro biti otkrivena. No činilo se da je ljudi ne prepoznaju. Na neki se način utopila, no bila je time oduševljena", napisala je Rocos. Iako je lokal bio prepun prisutnost Mercuryija, Everetta i Rocos pomogla je skrenuti pažnju s nje i ona je naručila piće za šankom te je skupina napustila bar 20-ak minuta kasnije.

Komentirajte prvi

New Report

Close