Medveščakove utakmice u KHL ligi gledat će se u Sjevernoj Americi

Autor: Objava za medije , 17. veljača 2014. u 16:46
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL

Sjeverno-američka televizijska mreža ONE World Sports sklopila je s Kontinentalnom Hokej Ligom (KHL) ugovor o prijenosu utakmica KHL prvenstva.

Sjeverno-američka televizijska mreža ONE World Sports sklopila je s Kontinentalnom Hokej Ligom (KHL) ugovor o prijenosu utakmica KHL prvenstva i time osigurala ekskluzivna prava za prikazivanje KHL utakmica u Sjevernoj Americi, ligi u kojoj od ove sezone igra i zagrebački KHL Medveščak.

Nakon završetka zimskih Olimpijskih igara u Sočiju, sjevernoamerička TV publika, ali i svi ostali on-line pretplatnici ONE World Sportsa diljem svijeta, moći će već ove sezone gledati utakmice doigravanja KHL prvenstva, konferencijskih finala te finala KHL-a. Utakmice će se prenositi uživo ili će se prikazivana putem snimki, a moći će se pratiti u HD TV formatu, putem interneta te na mobilnim telefonima.

“Činjenica da će popularna sjeverno američka TV mreža pratiti utakmice KHL-a samo je potvrda vrijednosti lige, ali i vrijednosti koju ima nastup hrvatskog Medveščaka u ovoj ligi. Osim direktne promocije lige i klubova sjajnu promociju ovime dobivaju i sponzori i partneri samih klubova kao i gradovi i zemlje domaćini. Svaka promocija na velikom i atraktivnom američkom tržištu izniman je dodatni benefit što za turistički sektor, što za tvrtke koje su u partnerstvu s klubom te sjajan način za neočekivan izlaska na američko tržište, nakon što su već putem klubova predstavljeni u Rusiji i Aziji. Vjerujem da je ovo samo početak širenja i jačanja KHL lige u produkcijskom i marketinškom smislu te da će prikazivanje Medveščakovih utakmica u Sjevernoj Americi pridonijeti popularizaciji kluba, zainteresirati sponzore koji će tražiti svoje interese na američkom tržištu i svakako stvoriti nove benefite za postojeće partnere.”, rekao je Mislav Madirazza, direktor marketinga i sponzorstava KHL Medveščak Zagreb.

U ONE World Sportsu vjeruju da će utakmice KHL-a privući puno gledatelja diljem Sjeverne Amerike s obzirom na to da u KHL klubovima igra puno bivših NHL igrača te budući da je hokej jedan od najpopularnijih sjevernoameričkih sportova.

ONE World Sports je američka TV mreža koja svojim gledateljima nudi razne sportske sadržaje svjetske klase iz cijelog svijeta (nogomet, košarka, bejzbol, golf, stolni tenis, badminton, squash), a među njima se nalaze i utakmice nogometnih klubova Arsenala, Chelseaja, Bayern Münchena, Milana…

 

Komentirajte prvi

New Report

Close