Maškarana događanja u Bakru: Evo što vas sve očekuje do kraja veljače

Autor: Objava za medije , 27. siječanj 2017. u 14:30
FOTO: Press

MAŠKARANI TANCI, održavaju se svake subote u Domu kulture Škrljevo i Hreljin do 25. veljače.

Bogatom ugostiteljskom ponudom i pristupačnim cijenama te odličnim štimungom uz „Masterse“ na Škrljevu i Kumpaniju „Nebuloza“ na Hreljinu zasigurno ćete se odlično zabaviti. Sve ljude dobre volje, maškarane i nemaškarane, i željne odlične zabave pozivaju da im se pridruže na fešti do ranih jutarnjih sati.

Organizirane maškarane grupe koje se unaprijed najave bit će prigodno počašćene, a svi imaju priliku i osvojiti Bogate tombule i nagrade za maske.

Ulaz na Škrljevo je za sve je besplatan. Rezervacije stolova i dodatne informacije moguće su na broj telefona 095 805 85 14.

Ulaz na Hreljinu je 10 kuna za maškare i 20 kuna za civile (koji dobivaju gratis kuhano vino)

Rezervacije stolova Hreljin: 091 323 9142

Subota 11.02.2017. – „Maškarani auto rally Pariz-Bakar“

Maškarani autorally Pariz-Bakar  nastao je kao parodija na poznati rally Pariz-Dakar na kojem je 1990. godine nastupao poznati hrvatski automobilist Tihomir Filipović.

Ovogodišnji 26. Maškarani autorally Pariz – Bakar održava se u subotu, 11. veljače 2017. godine sa startom u 10.05 sati na Parizu podno Trsata (Ulica Krimeja). Suorganizatori rally-a su:  Grad Rijeka, TZ Grada Rijeka, Grad Bakar, TZ Grada Bakra, Općina Kostrena, Općina Čavle, TZ Općine Čavle, KU Špažićari, Škrljavske maškari i Bakarske maškare.

Rally se vozi prema Posebnom pravilniku oslanjajući se na sportska pravila Hrvatski auto karting saveza. Sastoji od vožnje po zadanom putu – itinereru i posebnih ispita spretnosti- vožnjom među čunjevima na poligonu. 
Dužina samog rally-a je 37.8 km, vrijeme vožnje je oko 120 minuta. Specifičnost ovog autorally-a u je što svi sudionici, njihova vozila kao i svi suci moraju biti maskirani, pokazujući svoju maštovitost i kreativnost.           

          

Subota 11.02.2017.  – Smotra zvončara „Zvona i kanat za bakarski kraj“

Turistička zajednica Grada Bakra, Grad Bakar i Kukuljanski zvončari pozivaju Vas na smotru zvončara pod nazivom „Zvona i kanat za bakarski kraj“ u subotu, 11. veljače 2017. Povorka kreće sa Kukuljanova i prolazi kroz cijelo mjesto i završava ispred Doma kulture Kukuljanovo nakon čega slijedi fešta uz grupu „Unique“.

Nedjelja 12.02.2017.  Maškarana povorka umirovljenika

14:00 h – Udruga umirovljenika Grada Bakra organizira 7. Maškaranu povorku umirovljenika kroz Bakar. Okupljanje ispred hotela Jadran Bakar u 14:00h.

 

Komentirajte prvi

New Report

Close