Maistrini hoteli na listi najboljih hotela prema TripAdvisoru

Autor: Agencija VLM , 18. siječanj 2013. u 15:10
Foto: Zarko Basic/PD/PIXSELL

U ovogodišnjem glasovanju obuhvaćeno je više od 650 000 hotela, a nagrađeno je više od šest tisuća smještajnih objekata iz osamdeset i dvije države i devet regija.

TripAdvisor, najveći svjetski internetski portal za putovanja, objavio je popis hotela koji su osvojili nagradu Travelers' Choice u 2013. godini, a među najboljih 25 hotela u Hrvatskoj proglašeni su Maistrini hoteli Monte Mulini, Lone i Istra.

Ovo je već jedanaesta godina kako TripAdvisor dodjeljuje Travelers' Choice nagrade najboljim turističkim objektima u svijetu. U ovogodišnjem glasovanju obuhvaćeno je više od 650 000 hotela, a nagrađeno je više od šest tisuća smještajnih objekata iz osamdeset i dvije države i devet regija. Pobjednici se biraju prema kategorijama „Najbolji hoteli“, „Najluksuzniji smještaj“, „Najpovoljnija ponuda“, „Najbolja usluga“, „Najbolji mali hoteli“ i „Najbolji pansioni i odmorišta“ temeljem milijuna komentara, ocjena i mišljenja prikupljenih u jednogodišnjem razdoblju od putnika iz cijelog svijeta.

Hotel Lone i Istra proglašeni su među 25 najboljih hotela u Hrvatskoj u kategoriji „Najbolji hoteli“ dokje Monte Mulini proglašen jednim od najboljih u kategorijama „Najbolji hoteli“, „Najluksuzniji smještaj“ i „Najbolja usluga“.

Komentari (1)
Pogledajte sve

trip advisor uvijek gledam prije nego idem u neki hotel.najbolje je vidjeti što kažu ljudi koji su već odsjeli tamo prije.
odlična reklama za maistru.

New Report

Close