Lokalni političar predlaže da zaposlenici u pauzi za ručak upražnjavaju seks

Autor: Poslovni.hr/H , 25. veljača 2017. u 17:25
FOTO: Thinkstock

Gradski vijećnik u gradu Overtornea na krajnjem švedskom sjeveru ovaj je tjedan predložio da se na popis dopuštenih aktivnosti tijekom jednosatne pauze za ručak švedskim radnicima dodaju i seksualne aktivnosti s partnerom ili partnericom.

Per-Erik Muskos (42) izrazio je zabrinutost zbog prezaposlenosti nekih parova koji ne provode dovoljno vremena zajedno te podsjetio da su "studije" potvrdile kako seks pridonosi psihološkom i fizičkom zdravlju. 

"Tijekom pauze možete otići u obližnji fitness centar i vježbati, no ovo je zdravije i za parove, ali i za samce", smatra Muskos. 

"Ovakva bi mjera bez sumnje utjecala na poboljšanje raspoloženja i povećanje broja stanovnika u našemu malom gradu od 4500 stanovnika", kazao je za AFP. 

Prijedlog vijećnika iz Overtornea ne čudi jer su Šveđani skloni cijeniti životne vrijednosti i u njima uživati. Poznata je njihova "fika" ili pauza za ispijanje kave koja im pomaže da se 'odmaknu' od poslovnih briga i napune baterije uz neku slasticu. 

Muskos ističe da će se o njegovu prijedlogu za nekoliko mjeseci raspravljati na sjednici gradskoga vijeća te dodaje da su mu neskloni samo "stariji zaposlenici kojima je neugodno na sjednici raspravljati o tome što se događa u spavaćoj sobi". 

Komentirajte prvi

New Report

Close