Leonardo Di Caprio prikupio 25 milijuna USD za spas planeta

Autor: Poslovni.hr/Hina , 24. srpanj 2014. u 14:20
Foto: YouTube

Di Caprio je 500 gostiju pozvanih na dobrotvornu večeru pozvao na “zaštitu bioraznolikosti.

Američki glumac Leonardo DiCaprio u srijedu je na humanitarnoj večeri u Saint Tropezu prikupio više od 25 milijuna dolara za svoju zakladu posvećenu zaštiti prirodnih staništa divlje flore i faune.

Prema priopćenju fonda objavljenom u četvrtak, holivudska zvijezda otvorila je svečanu večeru upozorenjem da "od doba dinosaura, biljne i životinjske vrste nisu nikad tako brzo nestajale u tolikom broju".

Di Caprio je 500 gostiju pozvanih na dobrotvornu večeru pozvao na "zaštitu bioraznolikosti", a dražbu je otvorio ponudivši na prodaju svoj Harley Davidson s potpisima Martina Scorsesea i Roberta De Nira.

Bono, koji je izveo pjesmu s Julianom Lennonom, sinom Beatlea Johna Lennona, ponudio je na prodaju svoju gitaru za milijun dolara.

Skulptura Damiena Hirsta prodana je milijarderu Lenu Blavatniku za više od 6 milijuna dolara, a Picassov crtež kupio je južnoafrički magnat Patrice Motsepe za milijun eura.

Glumci, pjevači i druge osobe iz svijeta spektakla za ulaznicu za večeru morali su izdvojiti svotu koja se kretala između 7500 i 130.000 dolara.

Komentirajte prvi

New Report

Close