Lego lansirao kockice za odrasle

Autor: Poslovni.hr/Hina , 06. kolovoz 2014. u 13:24
Thinkstock

Nakon više od 60 godina proizvodnje dječjih igračaka, danska tvrtka Lego odlučila je odrasti i lansirala novi program Lego Architecture Studio usmjeren na odraslu populaciju koji nudi “posve novo iskustvo slaganja kockica”, prenosi britanski Guardian.

Nakon više od 60 godina proizvodnje dječjih igračaka, danska tvrtka Lego odlučila je odrasti i lansirala novi program Lego Architecture Studio usmjeren na odraslu populaciju koji nudi "posve novo iskustvo slaganja kockica", prenosi britanski Guardian.

Naime, riječ je o prvom Lego programu koji ne sadrži uputstva za slaganje, već je kupcima za inspiraciju u oblikovanju 1,200 kockica u paketu ponuđen priručnik u kojemu na 250 stranica niz istaknutih arhitekata predlaže neka od rješenja korištenja Lega u kreativnim procesima.

S cijenom u Velikoj Britaniji od oko 1.500 kuna, program je osmišljen kako bi kupcima "omogućio istraživanje ideja i principa arhitekture". Kockice su sve posve bijele ili prozirne, a u ponudi je ukupno 76 različitih vrsta elemenata.

Komentirajte prvi

New Report

Close