KHL Medveščak i Podravka odlučili podržati rad udruge ‘Sve za nju’

Autor: Objava za medije , 29. listopad 2014. u 14:53
Photo: Igor Kralj/PIXSELL

KHL Medveščak i Podravka organizirali su da momčad Medveščaka odigra utakmicu KHL prvenstva u novim dresovima.

Potaknuti mišlju kako briga za vlastito zdravlje, ali i podrška svim oboljelima od teških bolesti ne počinje niti završava u listopadu, već je potrebna svih 365 dana u godini, Medveščak i klupski partner Podravka odlučili su podržati rad Udruge 'SVE ZA NJU'.

Stoga su Medveščak i Podravka organizirali da momčad Medveščaka odigra utakmicu KHL prvenstva u novim dresovima koji su ekskluzivno za ovu prigodu boju promijenili iz klupski plave u ružičastu. Hokejaši Medveščaka u tim dresovima odigrat će utakmicu KHL prvenstva u nedjelju, 2.11. u 17:30 sati u zagrebačkom Domu sportova.

Uz predstavljanje dresa kojem će prisustvovati i igrači momčadi MEDVEŠČAKA, hokejaši će se okušati i u potpuno novoj ulozi – prodavati će kestene, muffine i Podravka čajeve u svrhu prikupljanja donacija za program Podravke i udruge 'SVE ZA NJU!' kroz radionice samopomoći za žene oboljele od raka.

U istoj večeri Medveščak i Podravka na Ilici 40 otvorit će posebno dizajniran pop-up izlog u kojem će u narednim danima, od četvrtka do nedjelje biti postavljeni ekskluzivni igrači dresovi.

Svi igrači dresovi nakon utakmice u nedjelju bit će ponuđeni na licitaciji na internetskoj adresi www.AUKCIJE.hr, a licitirat će se moći i putem telefona 01 65 20 739 i 01 65 866 13 te e-mailom na info@aukcije.hr . Sav prihod od licitacije dresova bit će doniran Udruzi ‘SVE ZA NJU!’ u svrhu organiziranja kulinarskih radionica pomoći koje udruga priprema zajedno s Podravkom.

Komentirajte prvi

New Report

Close