Jelovnik.hr uspješno raste i dalje!

Autor: Sponzorirani članak , 02. rujan 2014. u 09:54
Jelovnik.hr

Jelovnik.hr je servis za online naručivanje hrane koji stalno raste s ciljem pružanja najboljih ponuda u cijeloj Hrvatskoj.

Život u velikom gradu donosi puno dnevnih izazova, a osnovna je kako pronaći vrijeme za sebe u užurbanom životnom ritmu? Splićani oduvijek znaju tajnu kako zastati i uživati u trenutku, a otkad je Jelovnik.hr stigao u Split sada to mogu još i lakše!

Ali nismo stali samo na Splitu i već dobro uhodanom Zagrebu! Pridružila nam se i Rijeka, grad koji ponosno nosi titulu najrokerskijeg grada u Hrvatskoj, a njegovi stanovnici vole iskušati nešto novo i uzbudljivo. Zato smo odlučili ponudu najboljih, ali i najegzotičnijih dostava u gradu okupiti na jedno mjesto i ponuditi ih Riječanima, a ponuda svakodnevno raste. 

Jednostavnim odabirom na našoj web stranici pristupiti ćete stalno rastućoj bazi restorana, pregledati ponude na jednom mjestu i pronaći pravi izbor za sebe. Pristupiti je brzo i jednostavno iz ureda, od kuće ili ako ste kod prijatelja na druženju. Posjetite nas i otkrijte zašto je Jelovnik.hr brzo riješenje za glad!

New Report

Close