Jedna karta vodi vas do 50 najboljih youtubera

Autor: Objava za medije , 11. listopad 2018. u 14:51
FOTO: Press

Povodom trećeg rođendana JoomBoosa u zagrebačkoj Areni događa se dosad neviđeni i najluđi YouTube spektakl u regiji.

Zagreb 21. listopada postaje središte europske YouTube scene, a u Areni Zagreb očekuje se dolazak više od 10000 fanova. Dosad je, uz KSI-a, pedesetak najjačih regionalnih youtubera najavilo svoj dolazak na Totalni JoomBoos, a samo neki od njih su Baka Prase, LayZ, Petra Dimić, TheSikrt, Ruža Rupić i Choda.

Na Totalnom JoomBoosu posjetitelji će imati priliku prisustvovati prvom youtuberskom koncertu ikad na kojem će youtuberi uživo izvesti svoje najpoznatije hitove, a zabavljat će fanove i kroz dodatne aktivnosti, poput turnira u Fortniteu, izvođenja raznih izazova na pozornici i još mnogo toga.

Svoj nastup na pozornici imat će i KSI, a obožavatelji će imati priliku upoznati njega i ostale poznate regionalne i domaće youtubere. KSI će odgovarati i na neka od pitanja koja zanimaju obožavatelje, dok će ostali youtuberi sudjelovati u izazovima i edukativnim radionicama u zagrebačkoj Areni.

Totalni JoomBoos je cjelodnevni spektakl, a vrata se otvaraju u 12 sati. Svi su dobrodošli, međutim osobe mlađe od 16 godina moraju doći u pratnji osoba starijih od 16 godina.

Zbog velike potražnje cijena osnovnih ulaznica skočila je s 99 kuna na 119 kuna. 
Od 11. listopada ulaznice se mogu kupiti i u paketu 3 plus 1 gratis. Dakle, ako odlučite kupiti tri osnovne karte od 119 kuna, jednu takvu kartu dobijete potpuno besplatno.

Osim osnovnih ulaznica mogu se kupiti i VIP Fan Pit ulaznice za 199 kuna koje vam osiguravaju mjesto u prvim redovovima kako biste najbolje osjetili atmosferu spektakla, te VIP – Meet & Greet ulaznice za 1500 kuna s kojima, uz praćenje spektakla iz prvih redova, imate priliku upoznati najpoznatijeg svjetskog youtubera KSI-a te se fotografirati s njim.

Požurite nabaviti svoju ulaznicu na Entrio.hr .

Komentirajte prvi

New Report

Close