Japanci kreirali grudnjak koji prati gospodarski rast

Autor: Agencija VLM , 08. svibanj 2013. u 15:36
Ilustracija, Thinkstock

Napravili smo jastučiće koji mogu rasti i pratiti rast japanske ekonomije. Nadamo se kada ona poraste da će žene prihvatiti povećanje poprsja u istom postotku, kazao je glasongovornik tvrtke Yoshiko Masuda.

Kao što japanski premijer Shinzo Abe ekonomskom politikom ''Abeonomics'' postavljenom na tri načela nastoji obnoviti japansku ekonomiju, Triumph je kreirao grudnjak koji na sličnom principu želi pojačati ženska poprsja. Riječ je o grudnjaku domišljato nazvanom Branomics čiji jastučići mogu narasti za dva posto.

– Napravili smo jastučiće koji mogu rasti i pratiti rast japanske ekonomije. Nadamo se kada ona poraste da će žene prihvatiti povećanje poprsja u istom postotku – kazao je glasongovornik tvrtke Yoshiko Masuda.

– Ako žena izgleda lijepo, ona će i raditi bolje, a to će zasigurno pridonijeti našem gospodarskom rastu, zar ne? – upitala je jedna od manekenki tvrtke na predstavljanju modela.

Iako će ga mnoge žene poželjeti u svojim privatnim kolekcijama, Branomics se neće naći u komercijalnoj prodaji. Isti je slučaj bio i sa prethodnim modelima koji su pomicali granice upotrebom recikliranog materijala, solarnim ''pogonom'' te ledenim punjenjem.

Komentirajte prvi

New Report

Close