Janet Jackson se povlači sa scene i okreće islamu

Autor: Agencija VLM , 09. travanj 2013. u 12:13
Janet Jackson (Epa)

Michaelova sestra se nakon udaje za katarskog milijardera preselila u jednu od raskošnih vila na bliskom istoku.

Sve su češće glasine da se Janet Jackson povlači iz šou biznisa i okreće mirnom bračnom životu i novootkrivenoj vjeri.

Sestra Michaela Jacksona navodno je sasvim okrenula leđa glazbi i filmu i definitivno se preselila na bliski istok kako bi se posvetila novom suprugu Wissamu Al Manu.

– Otišla je. Udala se za miljardera – rekao je neimenovani izvor Showbizu 411. – Imaju kuće u tri države. Ona najviše vremena provodi na srednjem istoku. Ona postaje  muslimanka.

Janet Jackson je nedavno otkrila da se za Al Manu udala još prošle godine u krugu najbližih.

Janet je jedan od brojnih članova klana Jackson koji su se okušali u šoubizu. Ona je uz Michaela bila i daleko najuspješnija, čak je neko vrijeme parirala planetarnoj slavi svog pokojnog brata. Objavila je deset albuma, od kojih su neki dosegli sam vrh top lista, i nastupala u nizu TV emisija i filmova.

Njen novi suprug jedan je od imućnijih ljudi u Kataru. Njegova tvrtka prodaje brendove kao što su Balenciaga, Giorgio Armani, Hermes i Roberto Cavalli. Dioničar je Saks Fifth Avenue trgovina u Dubaiju, Bahreinu i Kuvajtu, a dio imetka, procijenjenog na više od milijarde dolara, ulaže u kupovinu nekretnina, prodaju automobila, u visoku tehnologiju i medije.

Komentirajte prvi

New Report

Close