Jamie Oliver otvara prva tri lokala u Beču

Autor: Poslovni.hr , 23. siječanj 2017. u 12:12
FOTO: Press

Putnici bečke zračne luke uskoro će moći uživati u kuhinji ‘golog kuhara’. Otvorenje prvog restorana očekuje se već u svibnju ove godine.

U cijelom svijetu dobro poznati britanski kuhar Jamie Oliver koji je televizijskoj publici postao poznat svojom kulinarskom serijom „Goli kuhar“ uskoro u bečkoj zračnoj luci otvora tri lokala  – Jamie's Deli, Jamie's Italian i bar – potvrdili su iz uprave bečke zračne luke Schwechat. Riječ je jedinim austrijskim restoranima Jamie Oliver branda koji će biti smješteni na 3. terminalu Schwechata. Restoranu su pri tom jako dobro strateški pozicionirani jer se preko terminala br. 3 u Beču odvija čak 60 posti svog putničkog prometa.

Adaptacija poslovnog prostora započet će krajem siječnja ove godine, a otvorenje prvog lokala – Jamie's Deli – planirano je za svibanj 2017. Krajem 2017. trebao bi biti otvoren i restoran Jamie's Italian, dok će bar započeti s radom najkasnije do sredine 2018. godine.

Jamie's Deli funkcionirat će po principu brze prehrane, a nudit će Oliverov superfood i talijansku hranu.

Jamie's Italian bit će restoran s klasičnom poslugom i nudit će mediteransku hranu, dok će se baru, čiji se točan naziv još ne zna, nuditi kokteli i sitni zalogaji.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Iznos najamnine ?

Koliko općenito iznose najmovi u zračnim lukama EUROPE….bečka je jedna od manjih ali je uređena
sa stilom, svaka ima svoje posebnosti…ali, sigurno su cijene paprene….?

New Report

Close