Izbjegnite najčešće greške koje svi radimo na sastancima

Autor: Poslovni.hr , 20. veljača 2018. u 16:01
Foto: Fotolia

Jeste li se ikada na kraju radnog dana zapitali – cijeli dan sam proveo/ la na sastancima – ima li uopće rezultata? Jesu li svi ti sastanci bili potrebni?

Sastanci su dio svakog posla i mnogima su postali rutina pa se često za njih uopće ne pripremate ili je priprema minimalna, a učinak gotov nikakav. Na sastanke trošimo više vremena nego što bi trebali. Neki od njih su nepotrebni, a za neke se pitate  – trebate li uopće biti tu?

Istraživanja ukazuju da 47% ispitanika smatra sastanke gubitkom vremena, a čak 73% ispitanika tijekom sastanka radi nešto drugo poput slanja e-mailova, poruka i slično…

Kako ne bi i vi završili kao dio ove statistike imamo za vas 8 savjeta koji će vam pomoći da izbjegnete najčešće greške koje smo svi ponekad radili:

  1. Pojavite se na vrijeme
  2. Dođite pripremljeni
  3. Ako vodite sastanak pripremite dnevni red i plan izlaganja
  4. Govorite dovoljno glasno
  5. Uključite se u konverzaciju na vrijeme
  6. Držite se nepisanih pravila konverzacije
  7. Budite sažeti i jasni
  8. Mobitel zadržite u džepu

Sve ovo, a i još puno više usavršite na seminaru Poslovnog dnevnika!

Naziv seminara: "Učinkoviti sastanci – priprema i vođenje sastanka" 

Seminar je namijenjen voditeljima koji žele organizirati svoje vrijeme, uspješno voditi svoj tim i svoje zaposlenike te na kraju dana biti produktivan i inspirativan leader

Saznaj više OVDJE.

Datum održavanja: 28. veljače 2018.

Predavačica Snježana Kupres je prodajni stručnjak, NLP trenerica, coach. Ima 25 godina rada u prodaji od čega 19 godina na izvršnim pozicijama te posjeduje bogato internacionalno iskustvo. Planiranjem, pripremom i izvođenjem edukacija i radionica bavi se od 2009. započevši kao akreditirani trener expert Malaysia airlines akademije u području prodaje, pregovaranja i vođenja timova. Kreira i izvodi seminare, radionice i treninge iz područja prodaje i osobnog razvoja. Poslovni put posvetila je stalnom usavršavanju stručnih i socijalnih kompetencija te prenošenju znanja i iskustava kroz edukacije, predavanja, radionice.

ORGANIZATOR: Poslovni dnevnik – Večernji list d.o.o.
Za dodatne informacije obratite nam se s povjerenjem! 
Tel: + 385 1 6326 085
e-mail: poslovni-centar-znanja@poslovni.hr

Popis svih seminara potražite na  www.poslovni.hr/seminari/

Komentirajte prvi

New Report

Close