Ivana Grabar predstavlja knjige „Pink pen“ i „Život može biti lijep“

Autor: Objava za medije , 19. veljača 2018. u 13:59
FOTO: Press

Predstavljanje knjige “Pink pen” i “Život može biti lijep” uz druženje sa autoricom Ivanom Grabar povodom “Dana žena” najavljeno je za petak 23. veljače u Domu kulture „Matija Mažić“ u Bakru u 19:00 sati.

Ivana Grabar rođena je Vinkovčanka. U rodnom gradu završava osnovnu i srednju školu, a nakon mature, 1990. god., seli se u Opatiju na fakultet. Sa svojih (samo) 21 godinu udaje se za Opatijca, a s 22 godine postaje majka. 1999. godine zapošljava se na županijskoj televiziji i tu počinje njena dugogodišnja, medijska karijera u odjelu marketinga, prodaje i PR-a. U međuvremenu se razvela – što je i bio okidač za početak zapisivanja i pisanja.        

Ivana o sebi kaže:       
„Ja sam samo obična žena koja je sa svojih 40 godina života odlučila svoja znanja, iskustva, bol i suze, radosti i patnje, uspone i padove i sve ono što čini život ljepšim ili ružnijim, a tiče se odnosa žena i muškaraca, podijeliti s vama. Ja sam samo obična gradska cura koja nije puno tražila i koja u principu – dok se nije sama pobrinula za to – ništa nije niti dobila od života!
Imam savjete koje nisam nigdje pročitala nego sam ih, stjecajem okolnosti, stekla i isklesala sama na vlastitim greškama, na vlastitoj koži i iz vlastitog života. Moji su savjeti iz srca i iz vlastitog iskustva, iz najprivatnijeg dijela mog života i njima vam mogu samo pomoći. To mi je i želja – pomoći!“      

 

Komentirajte prvi

New Report

Close