Iduće ljeto zadnje izdanje Garden festivala

Autor: Marija Crnjak , 22. srpanj 2014. u 12:22
Garden festival Tisno. Press Photo.

Organizatori najavljuju nove projekte na lokaciji u Tisnom, no za sad ne žele otkriti detalje.

The Garden Festival vraća se iduće ljeto u Tisno u svom 10. ali ujedno i posljednjem izdanju, objavio je organizator, najavivši ujedno nove projekte na istoj lokaciji. Kako pojašnjavaju, nasljeđe će živjeti i dalje s još više događaja koji će se smjestiti na toj lokaciji, a "The Garden Festival će završiti svoje sjajno putovanje spektakularnom proslavom i nastaviti raditi na poboljšanju svog doma koji je otvorio vrata mnogim festivalima".

 “Odlučili smo da iduća godina bude i zadnja što se tiče The Garden Festivala. Dugo smo razmišljali o tome i nije bilo lako donijeti odluku, ali osjećamo da je sad pravo vrijeme da zaključimo ovu veliku pustolovinu. Počeli smo 2006. godine sa samo 300 ljudi u Petrčanima, te smo od tada pomogli kreirati nevjerojatnu scenu u Hrvatskoj, i velik broj festivala se proširio u po cijeloj zemlji. Ostavili smo svoje naslijeđe u Tisnom i na to smo ponosni, a uvjeravamo vas da će 2015. godina vidjeti najbolje izdanje The Garden Festivala do sada. Nakon toga ćemo nastaviti ulagati našu energiju u vođenje i poboljšavanje lokacije The Garden Tisno za sve festivale koji su ovdje pronašli dom, a nadamo se ugostiti i neke druge događaje o kojima ćemo više reći uskoro", izjavio je Nick Colgan, jedan od osnivača The Garden Festivala.

Organizatori najavljuju da će lokacija The Garden Tisno i dalje biti domaćin cijelog spektra festivala kroz 2015. godinu i nakon toga, privlačeći raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta. "Osnivači The Garden Festivala i mjesta The Garden Tisno, koje je udomilo mnoge festivale zbog kojih je Tisno ucrtano na festivalsku mapu svijeta, sada će svoju energiju usmjeriti na poboljšanje lokacije kao i privlačenje drugih promotora i događaja, te proširenje sezone", najavljuju, ali za sad bez detalja.

Komentirajte prvi

New Report

Close