Hrvatski turistički vodič ˝Enjoy Croatia˝

Autor: Poslovni.hr , 26. srpanj 2013. u 13:15
Mobilna aplikacija Enjoy Croatia

Aplikacija koja otkriva ljepote i znamenitosti prekrasne Hrvatske! Svim posjetiteljima Hrvatska nudi velik izbor znamenitost, na vama je da ih posjetite.

Izdavačka kuća Styria, koja primarno posluje u Austriji, Hrvatskoj i Sloveniji, izradila je atraktivnu mobilnu aplikaciju Enjoy Croatia u kojoj je predstavljana bogata hrvatska turistička ponuda. Prvi je to put da se na mobilnim uređajima ljepote Hrvatske prezentiraju istovremeno na svim kontinentima i velikom broju naroda.

Priče o turističkim središtima poput, između ostalog, Zadra, Splita, Šibenika ili Dubrovnika kao i izbori najboljeg što Hrvatska nudi prevedeni su na 10 svjetskih jezika koje govori preko četiri milijarde ljudi. To su engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, češki, poljski, japanski i kineski. Aplikacija je, naravno, dostupna i na hrvatskom jeziku.

Sadržaj aplikacije podijeljen je na dva dijela i to Discover Croatia koji donosi priče o destinacijama te Explore Croatia u kojem je u obliku top liste sabrano sve najbolje što se u Hrvatskoj može vidjeti, doživjeti i osjetiti.
I toga zaista ima puno jer prekrasno plavo more uz koje se proteže gotovo 1800 kilometara obale pravi je mamac za turiste. Zahvaljujući brojnim plažama, na hrvatskoj obali mjesta ima za sve, bilo da volite gužve ili osamljene uvale. Osim lijepih plaža, uz more se smjestilo i mnoštvo starih gradova koji u svojim zidinama skrivaju tisućljetnu povijest. Svaki od njih priča svoju priču, a čak i po najvećim vrućinama vrijedi se, barem na kratko, skloniti s plaže i uputiti u obilazak.
Otputujete li pak u kontinentalni dio zemlje, ni tamo nećete ostati razočarani ljepotom gradova, prostranošću ravnica i prekrasnom prirodom. S obzirom na uistinu velik izbor koji Hrvatska nudi svakom posjetitelju, ova će vas aplikacija, dostupna za iPhone i Android telefone, uputiti u sve njene posebnosti, a na vama je da uzmete svoje mobitele u ruke i krenete u obilazak.

Preuzmite besplatno na svoj iOS i Android uređaj.
iOS – http://bit.ly/iphonecroatia
Android – http://bit.ly/androidcroatia
Više informacija
www.enjoycroatia.hr

Komentirajte prvi

New Report

Close