Hotel Lone organizira novogodišnji party uz britanski Stereo MCs

Autor: Poslovni.hr , 05. prosinac 2012. u 15:56
Stereo MCs

Povodom proslave Nove godine hotel Lone je pripremio poseban četverodnevni novogodišnji program.

Maistra i ove godine u Rovinju priređuje jednu od najatraktivnijih proslava novogodišnje noći i to u prvom hrvatskom dizajn hotelu, hotelu Lone, koji će u 2013. godinu zakoračiti uz nastup Roba Bircha i Nicka Hallama poznatijih kao britanski hit bend Stereo Mcs, priopćeno je iz Maistre.

Povodom proslave Nove godine hotel Lone je pripremio poseban četverodnevni novogodišnji program koji uključuje višednevni nastup vrhunskih internacionalnih glazbenika te bogatu gastronomsku i wellness ponudu. Program počinje već u petak, 28.12., s koncertom kultnog riječkog benda iz 80-ih Denis & Denis, dok će iduće večeri biti organizirana gastronomka večer uz Prisku Thuring i Toma Gretića.

Uz to goste očekuju večeri rezervirane samo za žene u Wellness&Spa centru uz mini spa tretmane dok će za muškarce istovremeno biti organiziran Gentelmen Club večer u Night Clubu hotela uz ponudu cigara i viskija i klupsku glazbu. Za najmlađe će također biti pripremljen poseban program zabave i animacije.

Na sam doček Nove godine goste će zabavljati do ranih jutarnjih sati britanski hit bend Stereo MCs čiji će nastup uslijediti nakon svečane novogodišnje večere koja će se posluživati u restoranima „L“, „ON“ i „E“.

Kako ističu iz Maistre, ovaj novogodišnji paket koji osim bogate zabave te wellness i gastronomske ponude uključuje i smještaj u sobi modernog dizajna te bogati buffet doručak iznosi već od 847,00 kuna po osobi po danu ovisno o dužini boravka, dok cijena proslave Nove godine bez smještaja je 400,00 kuna po osobi. Novogodišnji aranžman hotela Lone dostupan je na web stranici hotela www.lonehotel.com te se može rezervirati putem online booking-a ili Maistrinog rezervacijskog centra.

Komentirajte prvi

New Report

Close