Gdje je nestalo proljeće? Temperature i do 27 stupnjeva!

Autor: Agencija VLM , 24. travanj 2013. u 09:04
Jarun, lijepo i sunčano vrijeme izmamilo je mnoge građane na šetnju, rolanje, trčanje i vožnju biciklom. Photo: Marko Lukunic/PIXSELL

Pravo ljetno vrijeme očekuju nas do kraja ovoga tjedna pa će se temperature u unutrašnjosti, pretežno u Slavoniji, popeti i do 27 stupnjeva Celzijevih.

Pravo ljetno vrijeme očekuju nas do kraja ovoga tjedna pa će se temperature u unutrašnjosti, pretežno u Slavoniji, popeti i do 27 stupnjeva Celzijevih. Temperature će na Jadranu biti nešto niže, uglavnom do 23 stupnja Celzijeva.

U srijedu će prevladavati sunčano vrijeme u cijeloj Hrvatskoj, ujutro ponegdje u unutrašnjosti uz mogućnost za kratkotrajnu maglu. Vjetar će biti većinom slab, na moru mjestimice umjeren zapadni i sjeverozapadni.

Nakon toplog petka i temperatura koje će biti 27 stupnjeva Celzijevih, u subotu nas očekuje naoblačenje te će u većini zemlje padati kiša. No rashlađenje će trajati samo jedan dan pa će nas sunce već od nedjelje opet grijati. Nakon nedjelje temperature će se opet penjati čak i do 29 stupnjeva Celzijevih.

Komentari (1)
Pogledajte sve

Barem od vremena nešto lijepo kad je od politike i ekonomije crno.

New Report

Close